WBT-0763 pole terminal (2 stuks)

58.00

De klemmoer is ontworpen om een ​​perfecte grip te bieden. Het vergulde oppervlak voorkomt elk type corrosie.

Buitenste verbinding
>> 4 mm banaanstekker
In het voorste deel van de klemmoer kan een banaanstekker van 4 mm worden aangesloten.

>> Schoppen en geplooide kabeluiteinden (tot 6 mm² / 9 AWG)
U kunt het gepatenteerde WBT-spanmoer-systeem gebruiken om hogedrukspade en geplooide kabeluiteinden te maken. Het dwars gemalen oppervlak aan de onderkant van het drukstuk creëert een permanent veilige verbinding met een extreem lage overgangsweerstand. Het voorkomt ook het splitsen van kabelstrengen als er blootliggende kabeluiteinden worden gebruikt.

Innerlijke verbinding
Kabels met een kabeldoorsnede van maximaal 10 mm² (7 AWG) kunnen aan de binnenkant worden gebruikt. De verbindingen kunnen worden gesoldeerd of geplooid.
Voor soldeerverbindingen raadt WBT het oppervlakte-vriendelijke zilverkleurige soldeer WBT-0800 aan.
Voor krimpverbindingen is een extra T.6 Torx-schroef vereist.

Montage
Bevestigingsisolatoren worden meegeleverd en zorgen voor niet alleen geïsoleerde, maar ook torsievrije montage en polariteitsidentificatie. Tegenmoeren, dubbele treksluitringen met uitsteeksel en puzzelplaten worden ook meegeleverd. De puzzelplaten kunnen in elkaar worden geklikt. Dit zorgt voor een nauwkeurige eindafstand van 19 of 30 mm, maar bovenal absolute torsiebescherming. De moeren op apparaten met hoge intrinsieke mechanische trillingsniveaus zoals luidsprekers moeten extra worden bevestigd – bijvoorbeeld met de WBT getande borgring WBT-9150. In het geval dat een vaste afstand van 19 mm is vereist, kan men de afstandhouder WBT-9404 gebruiken en de WBT-0763 als een dubbele aansluiting installeren. Dankzij de vergrendelingssleuven in het afstandstuk kan de inlaatopening voor de verbindingskabel in stappen van 45 ° worden geroteerd.
(WBT-9404 wordt bij elk eindconsumentenpakket geleverd, maar moet over het algemeen apart worden besteld.)

Artikelnummer: WBT-0763 Categorieën: , Tag: