WBT-0152 Cu RCA pluggen (4 stuks)

274.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Het basiselement dat invloed heeft op de geluidskwaliteit van WBT-0152 Cu is de centrale contacteenheid die op exact dezelfde manier is ontwikkeld als voor het plugmodel WBT-0110 Cu: minimale massa van signaalgeleiders gemaakt van zeer zuiver koper. Koper werd gekozen als een van de beste elektrische geleiders die niet alleen een ultrasnelle signaaloverdracht verschaffen, maar ook een uitstekende fijne resolutie. Dit metaal is natuurlijk nikkelvrij verguld zodat het oppervlak niet oxideert wat de contactkwaliteit zou beïnvloeden.

WBT-0152 Cu ligt met zijn transmissiebandbreedte tot 200 MHz ver boven de transmissiebandbreedte van conventionele RCA-stekkers.

Door de verzamelkopinrichting die werkt als een klauwplaat van een boormachine, steekt het buitenste contact van de plug eenmaal ingebracht stevig vast aan de RCA-bus. De maximale contactdruk levert niet alleen een veilige verbinding op, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand.

Dankzij de tweedelige klemhuls draait de conus van de bus niet terwijl de klemhuls wordt aangedraaid en dus worden de contactelementen niet blootgesteld aan torsiedruk. Bovendien wordt op deze manier de onnauwkeurigheid van de afmetingen van de buitenste contacten van de vrouwelijke aansluitingen gecompenseerd.

De centreerpen is sleufvormig en enigszins gebogen en garandeert zo met zijn stevige veer een duurzame elektrische verbinding met de laagste overgangsweerstand mogelijk.

Het lichaamselement is gemaakt van messing (nikkelvrij verguld) om stijve en bijzonder dikke kabels te accepteren. Het metalen connectorlichaam is natuurlijk elektrisch losgekoppeld van de centrale contacteenheid en is gemaakt van zo min mogelijk metaal, zodat ook WBT-0152 Cu in grote mate vrij is van wervelstroom.

Anders dan voor digitale uitgangen is het erg belangrijk dat de phono-uitgangen (platenspelers, microfoons) een goede afscherming hebben tegen elektromagnetische interfererende velden. De ongewenste interspersies kunnen erg hoog zijn, afhankelijk van de aard van de apparaten en in de eerste plaats van waar ze door zijn omgeven (mobiele telefoons, computers, enz.). WBT-0110 nextgen ™ pure is ontworpen als de perfecte RCA-stekker voor digitale links, de nieuwe WBT-0152 Cu optimaliseert analoge verbindingen. WBT-0152 Cu heeft een meer geleidende en met het minus contactelement verbonden messing klembus om de noodzakelijke elektromagnetische afscherming te verschaffen.

Artikelnummer: WBT-0152 Cu Categorieën: , Tag: