WBT-0114 Cu RCA pluggen (4 stuks)

150.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

RCA-connector
Soldeer versie

Het klemmechanisme, dat op dezelfde manier werkt als de boorhouder in een boor, klemt het buitenste contact stevig vast tegen de RCA-aansluiting. De hoge klemdruk garandeert niet alleen een veilige verbinding, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand. Bovendien wordt elke groottevariatie in het buitenste contact van een socket gecompenseerd, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

De klemhuls is ontworpen met twee secties zodat het voorste deel vrij kan bewegen wanneer het achterste gedeelte wordt gedraaid. Dit elimineert het risico van torsiespanning op de contactelementen.

De centrale pen heeft sleuven en is ideaal gevormd, waardoor een stevig en toch elastisch contact ontstaat, dat een duurzame en betrouwbare elektrische verbinding met absoluut minimale overgangsweerstand garandeert.

De metalen onderdelen zijn gemaakt van een speciale koperlegering en zijn 24-karaats verguld om oxidatie te voorkomen, wat een negatieve invloed kan hebben op de contactkwaliteit.

De isolatie in de connector is gemaakt van hittebestendig Teflon *, een duidelijk voordeel bij het solderen van verbindingskabels, vooral bij het werken met de hogere soldeertemperaturen van loodvrij soldeer. WBT beveelt het oppervlakte-vriendelijke zilverkleurige soldeer WBT-0800 aan (zie ook soldeeraansluiting).

In combinatie met WBT RCA-aansluitingen zijn de contacten zo geplaatst dat de buitenste geleider in contact is met de binnengeleider, waardoor ongewenste of zelfs schadelijke spanningspieken worden voorkomen.

Een Torx-schroef biedt betrouwbare kabeltrekontlasting op de kabel.

Artikelnummer: WBT-0114 Cu Categorieën: , Tag: