WBT-0710 Cu mC pole terminal

204.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Dankzij de scheiding van signaaloverdracht en mechanische stabiliteit is het nu mogelijk om voor de eerste keer optimale materialen te gebruiken. Signalen worden verzonden met behulp van hoge zuiverheid koper, een van de beste elektrische geleiders. Koper heeft echter ernstige mechanische beperkingen en het gebruik ervan is alleen toegestaan ​​door een ingenieuze combinatie met hoogwaardige kunststoffen. Het koperoppervlak is van nature verguld om corrosie te voorkomen.

Bovendien is de ziel van de nieuwe bindrug WBT-0710 Cu mC van eendelig ontwerp en verwijdert alle onnodige overgangsweerstand. De signaalgeleider is ingebed in een matrix van glasvezel en mineraalversterkte kunststof en uitgerust met een antimagnetische roestvrij stalen steun voor een perfecte trekontlasting. Een extra elastomeer dempingsring houdt oscillaties weg van het contactniveau en onderdrukt met succes alle soorten contactmicrofoon.

Het ontwerpprincipe betekent dat deze constructie een elektrisch isolerend effect heeft. Decoratieve messingelementen geven de WBT-0710 nextgen ™ zijn aantrekkelijke uiterlijk en maken het aangenaam om aan te raken zonder de elektrische veiligheid te schaden. Als gevolg hiervan voldoet het onderdeel aan alle relevante normen en veiligheidsvoorschriften.

Externe verbinding
De ingenieuze hoek van de signaalgeleider maakt een veilige verbinding van schoppen, banaanstekkers en gekrompen kabeleinden mogelijk.

Interne verbinding
Soldeerlippen die indien nodig kunnen worden omgevouwen.
WBT beveelt het oppervlakvriendelijke zilverkleurige soldeer WBT-0800 aan (zie ook soldeeraansluiting).

Montage
Bevestigingsisolatoren worden meegeleverd en zorgen voor niet alleen geïsoleerde, maar ook torsievrije montage en polariteitsidentificatie. Tegenmoeren, dubbele treksluitringen met uitsteeksel en puzzelplaten worden ook meegeleverd. De puzzelplaten kunnen in elkaar worden geklikt. Dit zorgt voor een nauwkeurige eindafstand van 19 of 30 mm, maar bovenal absolute torsiebescherming. De moeren op apparaten met hoge intrinsieke mechanische trillingsniveaus zoals luidsprekers moeten bovendien worden bevestigd met behulp van de WBT getande borgring WBT-9150, bijvoorbeeld.

Artikelnummer: WBT-0710 Cu mC Categorieën: , Tag: