WBT-0210 Cu RCA sockets (2 stuks)

73.00

Een karakteristieke impedantie van 75 ohm betekent dat deze sockets niet alleen uitstekende analoge signalen verzenden, maar ook uitstekende digitale audio- en videosignalen. De transmissiebandbreedte is 1 GHz.

De contactelementen van de connector zijn gemaakt van hoogzuiver koper, een van de beste elektrische geleiders, om een ​​optimale signaaloverdracht te garanderen. Het metaal is verguld (nikkelvrij), zodat het oppervlak niet oxideert en de contactkwaliteit vermindert.

Het binnencontact is een actief veercontact. Het nieuw ontwikkelde tulpcontact met drie segmenten wordt op de centrale pen van de RCA-stekker geperst door een omringende, dubbel bronzen veerring. Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbaar contact met niet-gestandaardiseerde RCA-stekkers, maar contact blijft ook betrouwbaar, zelfs nadat de stekker vele malen is aangesloten en losgekoppeld.

Het buitenste contact heeft de vorm van een dubbele golf die het sokelement omvat dat gemaakt is van robuuste Ultramid *. Deze golfvorm garandeert betrouwbaar contact met elke RCA-stekker. Bovendien voorkomt de vermindering van de hoeveelheid geleidermateriaal tot het absolute minimum het creëren van wervelstromen, waardoor de WBT-0210 signalen kan verzenden die totaal vrij zijn van vervorming.

Wervelstromen treden op in metalen componenten in de buurt waarvan wisselstroom vloeit. Deze stromen kunnen resulteren in grote signaalvervormingen.

Bevestigingsisolatoren worden meegeleverd en zorgen voor niet alleen geïsoleerde, maar ook torsievrije montage en polariteitsidentificatie. Tegenmoeren en dubbele treksluitringen met lip worden ook meegeleverd.

Artikelnummer: WBT-0210 Cu Categorieën: , Tag: