WBT-0102 Ag RCA pluggen (4 stuks)

328.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Het basiselement dat invloed heeft op de geluidskwaliteit van WBT-0102 Ag is de centrale contacteenheid die op exact dezelfde manier is ontwikkeld als voor het plugmodel WBT-0110 Ag: minimale massa van signaalgeleiders gemaakt van fijn zilver. Zilver is gekozen omdat het de beste elektrische geleider is, wat niet alleen de absolute garantie is voor een ultrasnelle signaaloverdracht, maar ook voor een uitstekende fijne resolutie. De signaalgeleiders zijn gepassiveerd en dus best mogelijk beschermd tegen corrosie of spiegeling die de contactkwaliteit zou beïnvloeden.

WBT-0102 Ag ligt met zijn transmissiebandbreedte tot 200 MHz ver boven de transmissiebandbreedte van conventionele RCA-pluggen.

Door de verzamelkopinrichting die werkt als een klauwplaat van een boormachine, steekt het buitenste contact van de plug eenmaal ingebracht stevig vast aan de RCA-bus. De maximale contactdruk levert niet alleen een veilige verbinding op, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand.

Dankzij de tweedelige klemhuls draait de conus van de bus niet terwijl de klemhuls wordt aangedraaid en dus worden de contactelementen niet blootgesteld aan torsiedruk. Bovendien wordt op deze manier de onnauwkeurigheid van de afmetingen van de buitenste contacten van de vrouwelijke aansluitingen gecompenseerd.

De centreerpen is sleufvormig en enigszins gebogen en garandeert zo met zijn stevige veer een duurzame elektrische verbinding met de laagste overgangsweerstand mogelijk.

Het lichaamselement is gemaakt van messing (geplatineerd platina) om stijve en bijzonder dikke kabels te accepteren. Het metalen connectorlichaam is natuurlijk elektrisch ontkoppeld van de centrale contacteenheid en is gemaakt van zo min mogelijk metaal, zodat ook WBT-0102 Ag grotendeels vrij is van wervelstroom.

Anders dan voor digitale uitgangen is het erg belangrijk dat de phono-uitgangen (platenspelers, microfoons) een goede afscherming hebben tegen elektromagnetische interfererende velden. De ongewenste interspersies kunnen erg hoog zijn, afhankelijk van de aard van de apparaten en in de eerste plaats van waar ze door zijn omgeven (mobiele telefoons, computers, enz.). WBT-0110 nextgenTM pure is ontworpen als de perfecte RCA-stekker voor digitale links, de nieuwe WBT-0102 Ag optimaliseert analoge verbindingen. WBT-0102 Ag heeft een meer geleidende en met het minus-contactelement verbonden messing klembus om de noodzakelijke elektromagnetische afscherming te verschaffen.

Voor het solderen van uw kabel beveelt WBT het gebruik van zilveren soldeer WBT-0800 aan (zie ook soldeeraansluiting) die zacht is voor het oppervlak.

Torx-schroef zorgt voor een veilige ontlasting van de kabel. (De positie van de Torx-schroef op de ronde as van de plug kan variëren, afhankelijk van het productieproces).

wordt geleverd in showcase van 4 stuks

Artikelnummer: WBT-0102 Ag Categorieën: , Tag: