WBT-0661 Ag spade pluggen (4 stuks)

294.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Het was een beurt voor de welgestelde WBT Sandwich Spades om hun zeer speciale ‘nextgen’-update te ondergaan. De signaalgeleiders (van de Ag-versies) zijn altijd gebouwd met fijn zilver en hun constructie was al gebaseerd op het minimale massa-principe. Nieuw is dat het basislichaam van de spade nu een bijna metaalvrije constructie vertegenwoordigt om een ​​100% nextgen-connector te worden. Je zult zeker genieten van een veel gedetailleerdere en ruimere geluidsprestatie van je HiFi-set!

De sleutel van de uitstekende kwaliteit van deze spade ligt in het gepatenteerde * Sandwich-ontwerp van zijn contactvork: elastomere oscillatiedempers elimineren luchtgeluid en mechanische trillingen evenals magnetostricties. Dit zorgt voor bijna totale onderdrukking van contactmicrofoon en er is geen storende bijkomende ruis. De breukbestendigheid van de verbinding is tegelijkertijd verbeterd. Het sandwichontwerp van de contactvorken met elastomeer ingebracht in een stalen kap genereert een hoge en uniforme contactdruk terwijl de overgangsweerstand wordt geminimaliseerd. Vier gestanste contactpunten aan de onderkant van de vork zorgen voor nauwkeurig contact. De kwaliteit van de signaaloverdracht is aanzienlijk verbeterd, vooral bij hoge stromen of kleine spanningen. Het oppervlak van de zilveren geleider wordt beschermd tegen oxidatie door een platina-oppervlaktecoating om de lage overgangsweerstandsniveaus op de lange termijn te ondersteunen.

De schop is verbonden met de kabel door middel van krimpen. De twee Torx-schroeven met fijne schroefdraad zorgen voor een betrouwbare verbinding met een hoge treksterkte.

De plugelementen zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan de CE- en IEC-veiligheidseisen.

Artikelnummer: WBT-0661 Ag Categorieën: , Tag: