WBT-0708 Cu pole terminal (2 stuks)

65.00

De nieuwe WBT-0708 nextgen ™ -poolterminal bewaart waardevolle bronnen van non-ferrometalen en geleidt signalen en geluiden – maar niet precies om deze reden – beter dan andere vóór hen.

Met de nieuwe next-bass-terminal WBT-0708 zijn we erin geslaagd de standaard dragende nextgen ™ -technologie voor een uiterst aantrekkelijke prijs aan te bieden. Het nieuwe model is door en door nextgen ™ en biedt daarom een ​​betrouwbare signaaloverdracht en een authentieke geluidservaring.

De signaalgeleider van de Nextgen ™ poolterminal WBT-0708 is beperkt tot een zo laag mogelijke metaalmassa bestaande uit puur koper. Dit houdt niet alleen waardevolle bronnen in, maar elimineert ook verliezen in geluidskwaliteit als gevolg van het massaopslageffect. Dit effect is onvermijdelijk bij grotere metaalmassa’s en heeft een meetbare invloed op de signaalstroom. De innovatieve geometrie van de geleiders in de nextgen ™ -poolklemmen voorkomt ook effectief wervelstromen die de zuiverheid van het signaal kunnen beïnvloeden. Wervelstromen treden op in de vorm van niet-lineaire vervorming en kunnen niet worden gecorrigeerd.

Maar de innovaties houden hier absoluut niet op. De vorm van de signaalgeleider reageert niet alleen opnieuw op het massaopslageffect en de wervelstromen, maar is ook geoptimaliseerd in de loop van complexe tests en berekeningen, zodat de nieuwe nextgen ™ poolterminal significant meer resistent is dan conventionele modellen voor microvibraties door structureborne geluid.
Dit betekent dat nextgen ™ -poolterminals een ongeëvenaard niveau van transferveiligheid bieden en, in combinatie met de WBT-0718 nextgen ™ -impactonderbreker, de grenzen bepalen van wat technisch mogelijk is.

Een andere innovatie is het moment van krachtindicator geïntegreerd in de poolklemmen. Dit levert een akoestisch signaal op wanneer er voldoende contactdruk is op de sandwich-schoppen. Het is een populaire misvatting dat de signaaloverdracht alleen optimaal is als de maximaal mogelijke contactdruk wordt uitgeoefend op de contactoppervlakken. Als deze oppervlakken te strak tegen elkaar worden aangedrukt, kunnen delen van de oppervlakken onherstelbaar worden beschadigd.

Dat gezegd hebbende, geeft nextgen ™ pole terminals u de vrije keuze om contact te maken met de druk. Naast de signaalgeleider zijn nog andere bepalende factoren voor de kwaliteit en lange levensduur van de nextgen ™ pool-terminals de interactie tussen de verschillende materialen.

In termen van robuustheid spelen nextgen ™ pole-terminals geen tweede viool voor klassieke metalen modellen, sterker nog, ze zijn veel beter.

Artikelnummer: WBT-0708 Cu Categorieën: , Tag: