WBT-0110 Ag RCA pluggen (4 stuks)

291.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Een karakteristieke impedantie van 75 ohm betekent dat deze stekkers niet alleen uitstekende analoge signalen verzenden, maar ook uitstekende digitale audio- en videosignalen. De transmissiebandbreedte is 1 GHz.

Wervelstromen treden op in metaalcomponenten dichtbij waar wisselende stromingen vloeien. Deze stromen kunnen resulteren in grote signaalvervormingen. De WBT-0110 Ag is zo ontworpen dat er geen wervelstromen optreden.

De contactelementen van de stekker zijn gemaakt van hoogzuiver zilver, de beste elektrische geleider van allemaal, om een ​​optimale signaaloverdracht te garanderen. Het metaal is van nature gepassiveerd zodat het oppervlak niet corrodeert of migreert en de contactkwaliteit vermindert.

Het klemmechanisme, dat op dezelfde manier werkt als de boorhouder in een boor, klemt het buitenste contact stevig vast tegen de RCA-aansluiting. De hoge klemdruk garandeert niet alleen een veilige verbinding, maar minimaliseert ook de overgangsweerstand. De drukwig tussen het contact en de huls is gemaakt van kunststof, wat betekent dat de huls volledig geïsoleerd is en het signaal niet kan beïnvloeden. Bovendien wordt elke groottevariatie in het buitenste contact van een socket gecompenseerd, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

De klemhuls is ontworpen met twee secties zodat het voorste deel vrij kan bewegen wanneer het achterste gedeelte wordt gedraaid. Dit elimineert het risico van torsiespanning op de contactelementen.

De centrale pen heeft sleuven en is ideaal gevormd, waardoor een stevig en toch elastisch contact ontstaat, dat een duurzame en betrouwbare elektrische verbinding met absoluut minimale overgangsweerstand garandeert.

Artikelnummer: WBT-0110 Ag Categorieën: , Tag: