WBT-0730.01 pole terminal

240.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Product voor de hoogste eisen op het gebied van signaaloverdracht, mechanische stabiliteit en design

Uitstekende mechanische eigenschappen, solide constructie en de tweedelige spanmoer met draaibaar drukstuk zorgen voor een hoge aandrukkracht en daarmee een constant lage overgangsweerstand – de voorwaarde voor absoluut minimale effecten op de geluidskwaliteit.

Het elegante ontwerp van de poolklem wordt verder versterkt door het meerlaagse vergulde oppervlak dat corrosie betrouwbaar voorkomt.

Buitenste verbinding
>> 4 mm banaanstekker
In het voorste deel van de spanmoer kan een 4 mm banaanstekker worden aangesloten.

> Spades en gekrompen kabeluiteinden (tot 6 mm² / 9 AWG)
Met het gepatenteerde WBT-spanmoerensysteem kunt u hogedruk-spade- en krimpkabeleindverbindingen maken. Het kruislings gefreesde oppervlak aan de onderzijde van het drukstuk zorgt voor een duurzaam veilige verbinding met een extreem lage overgangsweerstand.

Het voorkomt ook het splijten van kabelstrengen als blootliggende kabeluiteinden worden gebruikt.

Innerlijke verbinding
Binnen kunnen kabels met een aderdoorsnede tot 10 mm² (7 AWG) worden gebruikt.
WBT adviseert de krimpverbindingsmethode. U kunt de meegeleverde Torx-schroeven en de Torx T.6-sleutel gebruiken om gekrompen kabeluiteinden perfect vast te zetten.
De verbindingen kunnen echter ook worden gesoldeerd. Als u besluit te solderen, adviseert WBT het oppervlaktevriendelijke zilversoldeer WBT-0800

Montage
Montage-isolatoren worden meegeleverd en zorgen niet alleen voor geïsoleerde, maar ook voor twistveilige montage en polariteitsidentificatie. Contramoeren, dubbele stapsringen met nok en puzzelplaten worden ook meegeleverd.

De puzzelplaten kunnen in elkaar worden geklikt. Dit zorgt voor een precieze klemafstand van 19 of 30 mm, maar vooral voor absolute torsiebescherming.

De moeren op apparaten met hoge intrinsieke mechanische trillingsniveaus zoals luidsprekers moeten extra worden vastgezet – bijvoorbeeld met de WBT getande borgring WBT-9150.

Indien een vaste afstand van 19 mm gewenst is, kan men de afstandhouder WBT-9404 gebruiken en de WBT-0730.01 als dubbele klem monteren.

Dankzij de vergrendelingssleuven in de afstandhouder kan de inlaatopening voor de aansluitkabel in stappen van 45 ° worden gedraaid.

  • Extreem hoge aandrukkracht voor spades dankzij fijn schroefdraad en kruislings gefreesd oppervlak
  • Pat. tweedelige spanmoer voor maximale sterkte van de verbinding
  • Soldeer- of krimpverbinding met Torx-schroef
  • 24-karaats meerlaagse goudlaag (nikkelvrij)
  • Max. Hoogte constante stroom 70 A.
  • Twist-proof montage
  • Puzzelplaat systeem
Artikelnummer: WBT-0730 Categorieën: , Tag: