WBT-0610 Ag banaan pluggen

Vanaf 140.00

Fijn gevormd uit fijn zilver – de signaallijn voor de nieuwe nextgen ™ banaanstekker WBT-0610 Ag. Direct geplatineerd in een nikkelvrije afwerking om oxidatie te voorkomen. Dit zorgt voor een hoge geleidbaarheid en geen magnetische storingen. De contactpen is zodanig gevormd dat de drie segmenten uitzetten wanneer de spil wordt ingedraaid, zodat deze in elk terminaltype kan worden vastgezet. De resulterende constant hoge contactdruk garandeert permanent lage overgangsweerstanden.

Net als de WBT-0645 neemt de banaanverbindingsring van de nextgen ™ minder ruimte in beslag als deze is geïnstalleerd en kan apparatuur compacter worden opgesteld als er weinig ruimte is. WBT-0610 Ag is ook kabelvriendelijk: de hoek leidt uw kabel rechtstreeks naar de grond en kan niet door knikken worden beschadigd.

Ondanks de delicaatheid van de signaalgeleider, is WBT-0610 perfect geschikt voor de krimptechniek. De twee Torx-schroeven worden gebruikt om het gekrompen kabeluiteinde te bevestigen en de tweede schroef bevestigt uw kabel om spanning te voorkomen. Dankzij de volledige isolatie is het veilig aan te raken en voldoet het dus aan de IEC-normen. De veiligheidspin voorkomt ook dat de stekker per ongeluk in een stopcontact wordt gestoken. Hierdoor voldoet de WBT-0610 Ag ook volledig aan CE.

Artikelnummer: WBT-0610 Ag Categorieën: , Tag: