WA-Quantum Cable Chip

Vanaf 20.00

Chips bedoeld voor gebruik in combinatie met interlinks, luidsprekerkabels en lichtnetkabels en multimediakabels zoals HDMI, USB, FireWire etc.

Er mag slechts één Chip per kanaal worden gebruikt, die bij voorkeur op of in de buurt van een connector wordt aangebracht. U zult een dynamischer en briljanter geluid horen alsmede meer details. De afmetingen zijn 60×30 mm.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen

Extra informatie

aantal

1 stuk, 5 stuks