WA-Quantum Turntable Chip 8 mm

5.00

Deze chip is speciaal geprogrammeerd voor de toonarm en/of het element van een platenspeler. Met het oog op de instellingen van de toonarm is het gewicht zeer laag gehouden. Kan bevestigd worden op de headshell, het element, het contragewicht en de motor (poelie).

U zult een natuurlijker timbre ervaren en meer lucht. Bottom line: een analoger geluid! De diameter is 8 mm.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen