WA-Quantum Car Optimizer

199.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uw auto is verzadigd met fijnstof, dat moeilijk te verwijderen is met het ventilatiesysteem van uw auto. Plug simpelweg de Car Optimizer in uw sigarettenaanstekerplug en de Car Optimizer begint de lucht in uw auto te reinigen met behulp van ionisatietechnologie, terwijl de blauwe LED zachtjes oplicht. Het blauwe licht zal een voortijdige vermoeidheid tijdens het rijden helpen te verminderen.

Elk prestatie-aspect van uw auto zal verbeteren. U voelt betere grip, u heeft meer controle over uw auto, terwijl het brandstofverbruik wordt verminderd. Autorijden betekent gewoon meer plezier dan ooit, al was het maar vanwege de betere geluidskwaliteit van uw autoradio!

Als extra is de mogelijkheid ingebouwd twee USB apparaten tegelijk te voeden of op te laden, geheel beveiligd tegen kortsluitingen, spanningspieken en andere onregelmatigheden.