WA-Quantum Fuse Chip 8 mm

5.00

Deze chips kunnen op alle zekeringen worden aangebracht, inclusief op de kopse kant van het kapje. Eén chip per zekering. Alle HiFi-Tuning Supreme3 zekeringen worden standaard geleverd met deze chip die onzichtbaar is aangebracht in de zekering. Als de chip te groot is, mag deze op maat geknipt worden.

Ook kleinere ronde zekeringen kunnen behandeld worden als een stukje krimpkous om de chip wordt aangebracht. Dit voorkomt het loslaten van de chip. Na een paar dagen inspeeltijd zult u een duidelijke toename horen van fijne details, tevens ervaart u meer rust en een verhoogde dynamiek.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen