WA-Quantum Hi-Resolution Chip

50.00

Deze chip moet worden bevestigd aan een audio- / videochassis met hoge resolutie. Indien gewenst kunnen meerdere chips worden bevestigd, zelfs onzichtbaar aan de achterkant of de onderkant of in het chassis. Ook de combinatie met Power Chip (of andere WA-Quantum Chips) wordt sterk aanbevolen. De afmetingen zijn 31×27 mm.

Kort na het aanbrengen zal het effect zijn; meer resolutie, natuurlijk en ruimtelijk geluid zijn, evenals meer helderheid.

Categorie: Tag:

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen