WA-Quantum Resistor Chip 10×10 mm

6.00

Deze chip is bedoeld voor weerstanden. Hij kan ingezet worden om de prestaties van elke weerstand te verbeteren, ook in voedingen. Als de chip te groot is, mag hij op maat geknipt worden. Kleinere, ronde weerstanden kunnen ook behandeld worden als een stukje krimpkous de chip op zijn plaats houdt.

Let op bij weerstanden die heet worden, de chip kan daardoor zijn zelfklevende eigenschappen verliezen.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen