WA-Quantum Loudspeaker Chip

40.00

Dit zijn Chips voor bevestiging op de luidsprekerkast. De beste positie is dichtbij het scheidingsfilter. Desgewenst kunnen meerdere chips worden bevestigd, ook niet zichtbaar op de achter- of onderkant. Kort na het aanbrengen van de chips zal een toename van de dynamiek, ruimtelijkheid, natuurlijkheid en transparantie te horen zijn. De afmetingen zijn 80×40 mm.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen