WA-Quantum Capacitor Chip 20 mm

13.00

Dit is de grote chip van de twee verkrijgbare maten en is 20 mm in diameter. (De kleine chip heeft een diameter van 5 mm). Deze chips zijn bedoeld om de eigenschappen van elk soort condensator, dus ook elko’s, te verbeteren. Geschikte condensatordiameters voor deze grote chip is vanaf 20 mm. De chip mag bij voorkeur niet groter zijn dan de condensator.

Als u over voldoende technische vaardigheden beschikt om bij het scheidingsfilter van uw luidsprekers te komen, dan zou u op de spoelen een Transformer Chip en op de condensatoren een Capacitor Chip moeten plakken. De resultaten zijn overweldigend.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen