WA-Quantum Mobile Devices Chip 8 mm

5.00

Deze miniatuurchip verbetert het geluid van MP3 spelers en bij mobiele telefoons ook de ontvangstkwaliteit. Bovendien reduceert de chip schadelijke straling van mobiele telefoons naar de hersenen. Deze chip kan overal op het toestel worden bevestigd, behalve op de accu.

Wij hebben verbluffende resultaten gehoord met diverse Apple iPods en dergelijke. Diameter is 6 mm.

Beschrijving

WA-Quantum uit Berlijn is een fabrikant van high tech producten, waaronder een assortiment van zogeheten bio-energetische “chips”. Deze zijn speciaal geprogrammeerd voor het verbeteren van de signaaltransmissie in audio- en videocomponenten.

Specifieke chips zijn verkrijgbaar voor luidsprekers, kabels, transformatoren, accu’s, zekeringen, condensatoren, halfgeleiders, stroomtoepassingen, platenspelers en zelfs muziekinstrumenten (zowel voor akoestische als elektronische instrumenten) en mobiele devices. Een gering aantal chips kan al voldoende zijn om de installatie significant te verbeteren. Een absolute prijs/prestatie doorbraak!

Alle chips zijn uitgevoerd als stickers die op het apparaat worden geplakt en zijn specifiek programmeerd voor de betreffende toepassing.

  • Verbetert de prestaties van elke audio- en videocomponent
  • Eenvoudig aan te brengen in minder dan een minuut
  • Veel effect voor een kleine investering
  • Verkrijgbaar voor elf specifieke toepassingen