Keces Audio P3 Ultra Low Noise Twin Linear Power Supply

499.00

Ultra Low Noise Linear Power Supply

A/V apparatuur is, zoals bekend, zeer gevoelig voor de kwaliteit van de aangesloten voeding. Veel A/V apparatuur is vandaag de dag vanwege kosten-aspecten standaard uitgerust met een extern geschakeld voedingkje. Bij deze apparatuur is een verbazingwekkende verbetering mogelijk door een betere spanningsvoorziening te gebruiken. De muzikaliteit neemt merkbaar toe, de achtergrond wordt rustiger en de dynamiek wordt vergroot.

De Keces Audio voedingen zijn dè upgrades die kracht, precisie en efficiëntie op een unieke, innovatieve manier combineren en zijn daardoor de beste keuze voor iedere audio- en videoliefhebber. Een eenvoudige oplossing om uw streamer, D/A converter, phono voorversterker, draaitafel, settop-box (zelfs voor de Ziggo Horizon!), video processor, mediaplayer, hoofdtelefoonversterker, electrostatische luidsprekers (Martin Logan) en dergelijke flink op te waarderen. Zelfs het aansluiten op uw modem, router of netwerk switch op deze voeding geeft een aanzienlijke verbetering!

Met de Keces P3 voeding kunt u meteen twee apparaten voeden, zelfs als daarvoor verschillende spanningen nodig zijn. De Keces P3 is namelijk leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: met twee spanningen in dezelfde range of juist met twee spanningen in verschillende range. In beide gevallen mag een stroom van maximaal 3 Ampère per uitgang afgenomen worden.
De elektronica is van een uitzonderlijke betrouwbaarheid en heeft – voor een lineaire voeding – een hoog rendement, waardoor onnodige energieverspilling wordt voorkomen. De spanningsstabilisatie geschiedt op discrete wijze, er is hier dus geen sprake van een standaard voedings-IC.
Wat u hiervan merkt ten opzichte van de standaard meegeleverde geschakelde voeding is een beduidend natuurlijkere weergave met meer kracht en dynamiek, die hand in hand gaat met een grotere rust.

Artikelnummer: KAP3 Categorieën: ,