Keces Audio P8 Ultra Low Noise Twin Linear Power Supply

799.00

Ultra Low Noise Linear Power Supply
A/V apparatuur is, zoals bekend, zeer gevoelig voor de kwaliteit van de aangesloten voeding. Veel A/V apparatuur is vandaag de dag vanwege kosten-aspecten standaard uitgerust met een extern geschakeld voedingkje. Bij deze apparatuur is een verbazingwekkende verbetering mogelijk door een betere spanningsvoorziening te gebruiken. De muzikaliteit neemt merkbaar toe, de achtergrond wordt rustiger en de dynamiek wordt vergroot.
De Keces Audio voedingen zijn dè upgrades die kracht, precisie en efficiëntie op een unieke, innovatieve manier combineren en zijn daardoor de beste keuze voor iedere audio- en videoliefhebber. Een eenvoudige oplossing om uw streamer, D/A converter, phono voorversterker, draaitafel, settop-box, video processor, mediaplayer, hoofdtelefoonversterker, electrostatische luidsprekers (Martin Logan) en dergelijke flink op te waarderen. Zelfs het aansluiten op uw modem, router of netwerk switch op deze voeding geeft een aanzienlijke verbetering!
Met de Keces P8 voeding kunt u meteen drie apparaten voeden, zelfs als daarvoor verschillende spanningen nodig zijn. De Keces P8 is namelijk leverbaar in vele verschillende uitvoeringen: met twee spanningen in verschillende range (maximaal 2x 4 A) of juist met één spanning (maximaal 8 A) in diverse waarden instelbaar. De derde uitgang is een USB type A die 1 Ampère stroom kan leveren.
De elektronica is van een uitzonderlijke betrouwbaarheid en heeft – voor een lineaire voeding – een hoog rendement, waardoor onnodige energieverspilling wordt voorkomen. De spanningsstabilisatie geschiedt op discrete wijze, er is hier dus geen sprake van een standaard voedings-IC.
Wat u hiervan merkt ten opzichte van de standaard meegeleverde geschakelde voeding is een beduidend natuurlijkere weergave met meer kracht en dynamiek, die hand in hand gaat met een grotere rust.

Artikelnummer: KAP8 Categorieën: , Tag: