GigaWatt PF-2 EVO

Vanaf 1,295.00

De nieuwe Gigawatt PF-2 Evo Powerstrip
De Gigawatt PF-2 EVO is de nieuwste, gemodificeerde versie van de basisfilterstrip, ontworpen voor stroomverdeling en bescherming van kwaliteits audio- en videosystemen. De belangrijkste verbetering van de PF-2 EVO is interne bekabeling op basis van de GigaWatt Powerlink koperdraad OFHC, met een doorsnede van 4 mm2. Verder zijn de technieken van de filters en de onderdelen daarvan verbeterd.
De PF-2 EVO is de beste powerstrip in het GigaWatt aanbod, omdat het verrast met zijn solide constructie en kwaliteit van afwerking, en, voor zo’n betaalbare prijs, een extreem positief effect op de geluidkwaliteit van de aangesloten set, en ook uw TV scherm of Beamer profiteert sterk van deze Powerstrip. De Gigawatt PF-2 Evo is gemaakt van hoogwaardige componenten en heeft een dubbele hoeveelheid filtertechnieken aan board. De vervorming in de stroom wordt gefilterd in een RLC-filterblok. Deze is gebouwd met gemetalliseerde polyestercondensatoren met lage inductie en een IP-kern (ijzerpoeder). Alle componenten van de filters zijn gesoldeerd op een massieve PCB met grote dwarsdoorsnede van de printbanen, en Gigawatt maakt gebruik van zilversoldeer.
In de Gigawatt PF-2 Evo is ook afstand gedaan van het gebruik van traditionele beschermende elementen, zoals draad- of thermische zekeringen, die de vrije stroom naar de beschermde circuits smoren en hierdoor een negatieve invloed op het geluid hebben. Bescherming tegen overspanning en stroompieken wordt gegarandeerd door een meertraps beschermingscircuit, bestaande uit een nieuwe generatie UltraMOV varistoren. Deze elementen, die samenwerken met een goed ontworpen, modern stroomnet, garanderen een complexe bescherming tegen overstroom en overspanning.
De PF-2 EVO maakt gebruik van een innovatief ​​distributiesysteem, een eigen ontwikkeling van het bedrijf. Het is gebaseerd op massieve puur koperen stroomverdeelstaven van de 2e generatie, gemaakt van zeer zuiver gepolijst koper.  Dit systeem verdeelt de stroom rechtstreeks naar elk paar uitgangen, met behulp van een krimpverbinding welke  vastgeschroefd is met de GigaWatt PowerLink interne bekabeling. De interne bekabeling is van OFHC koper, met een doorsnede van 4mm2. Het gebruik van de sterbedrading en de hoge geleiding en massieve doorsnede van ongeveer 30 mm2 van elk van de distributiestaven garandeert een gelijke en stabiele stroomverdeling, ongeacht de belasting op de uitgangen van een strip.
De PF-2 EVO-stekkerdoos is uitgerust met zes hoogwaardige GigaWatt G-040 Schuko stopcontacten, welke zijn ontworpen en vervaardigd door Gigawatt zelf. De messing connectoren van de G-040 stopcontacten zijn in de fabriek verzilverd, zonder het gebruik van tussenliggende metalen, zoals koper of nikkel, die ongunstige serieweerstand en spanningsverlies konden introduceren. Het grotere contactoppervlak en de dikke laag zilver garanderen een uitmuntend contact met de pennen van de aangesloten stekker. De Gigawatt G-040 zijn bovendien onderworpen aan cryogene modificatie en een demagnetiseerproces. Voor de veiligheid zijn de G-040-contactdozen uitgerust met geïntegreerde anti insteek beveiliging (verhoogde bescherming tegen aanraking, conform VDE 0620).
Het massieve en duurzame chassis van de strip is gemaakt van metaal. Dit creëert een perfecte afscherming dat de filters en het stroomverdelingssysteem beschermt tegen RFI-ruis. De stekkerdoos is ook uitgerust met een goede LED-signaalfunctie voor de indicatie van stroom op de stopcontacten en een fase led die de juiste fase van de PF-2 Evo aangeeft. Brandt de LED, dan moet de stroomstekker worden omgedraaid en is de PF-2 Evo juist aangesloten.
De strip is ook uitgerust met een IEC-aansluiting van hoge kwaliteit, zodat de gebruiker elke voedingskabel kan aansluiten. De stekkerdoos is uitgerust met de voedingskabel LC-1 EVO met een lengte van 1,5 m. Om het maximale potentieel van de PF-1 EVO volledig te benutten, raden we het gebruik van de LC-2 EVO of LC-3 EVO-voedingskabel aan.
Artikelnummer: GWAPF2 Categorieën: , Tags: ,