Gigawatt LS-1 EVO+ (1.5m)

2,100.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De nieuwe Gigawatt LS-1 EVO stroomkabel is de eerste nieuwe Reference High End stroomkabel van Gigawatt. De Gigawatt LS-1 EVO is het resultaat van meer dan 10 jaar intensief doorontwikkelen en luisteren naar stroominvloeden op High End installaties. De nieuwe Gigawatt LS-1 EVO is volledig afgeschermd en voorzien van Referentiekwaliteit connectoren. Deze Gigawatt LS-1 EVO stroomkabel is zeer geschikt voor Top High End installaties, en ook de Gigawatt EVO Powerconditioners presteren uitstekend met deze LS-1 EVO stroomkabel als aansluitkabel op het lichtnet. De Gigawatt LS-1 EVO is geschikt voor alle componenten, digitaal en analoog en presteert overal uitmuntend.

Techniek
De LS-1 EVO stroomkabel is volledig nieuw ontworpen, en gemaakt van speciale materialen die alleen voor de LS-1 EVO ontworpen zijn, door Gigawatt zelf.  Het maken van 1 LS-1 EVO Stroomkabel kost alleen al vele uren handwerk.  De LS-1 EVO Stroomkabel is nu gemaakt van meersere clusters van single solid core draden, gemaakt van het meest zuivere koper dat er bestaat. OFC koper zonder verontreiniging. De koperdraden zelf zijn volledig verzilverd, en afgeschermd met een teflon dilectrische laag. De LS-1 EVO heeft nu 7 conductors per ader, welke zijn samengebonden met een totale oppervlakte van 9.17 mm2! De specifieke geometrie van de geleide aders zorgt voor een natuurlijke afscherming tegen invloeden van buitenaf. De 7 conductors zijn gevat in een FEP teflon huls, voor de meest geringe inductie. Samen met de nieuwe koperen afscherming folie is de LS-1 EVO stroomkabel 100% afgeschermd tegen EMI en RFI invloeden van buitenaf, en ook straalt de LS-1 EVO zelf niet naar buiten af. De LS-1 EVO stroomkabel is voorzien van een nieuwe Passieve Nano Crystal Alloy filter, geplaats op een uitgemeten positie in de kabel. Deze unit reduceert de parasitaire en oscillatie noise in belangrijke mate. De stroom van elektronen wordt daardoor rustiger, en dat is duidelijk hoorbaar. De aansluitpluggen van elke stroomkabel zijn extreem belangrijk, en ook hierop is niet bezuinigd. Het zijn speciale Gigawatt connectoren, welke zich uitmuntend laten monteren. De connectoren zelf zijn van gemaakt van messing, en voorzien van een rhodium coating voor de best mogelijke contacteigenschappen. De nieuwe rhodium connectoren zijn cryogenisch behandeld, en gedemagnetiseerd. Een lange levensduur en een optimaal contact is gegarandeerd.

Luisteren
Overal waar we de Gigawatt LS-1 EVO stroomkabel hebben geprobeerd gebeurt er iets bijzonders. De gehele installatie lijkt een ‘lift’ te krijgen. Er is direct meer zuiverheid en dynamiek, en het geluid is ineens veel opener. Er valt een sluier weg. De Gigawatt LS-1 EVO klinkt daarbij zeer muzikaal. Geen glazigheid maar gewoon een kraakheldere kijk op uw favoriete muziek. Sluit u de Gigawatt LS-1 EVO kabel aan op uw versterker, dan voelt het aan alsof het vermogen is toegenomen. Er worden tegenwoordig zeer veel diverse kabels op de markt gebracht en vele kabels worden omringt met een zweem van VooDoo of andere magische eigenschappen. Gigawatt doet hier niet aan mee. Gigawatt concentreert zich op de technische vervolmaking van hun producten en dat hoor je terug. De apparatuur stapt als het ware terug en de muziek vloeit als nooit te voren. Luistermoeheid verdwijnt en muzikaal plezier komt er voor terug. Mocht u besluiten om Gigawatt producten aan te schaffen, en u vindt de match met uw apparatuur niet goed, dan storten wij het aankoopbedrag van de producten weer aan u terug. Oftewel een 100% tevredenheidsgarantie.

Samenvattend
De Gigawatt LS-1 EVO is de perfecte kabel voor stroomhongerige High End apparaten, maar ook zeer fijngevoelige apparaten profiteren van de kwaliteiten van de nieuwe LS-1 EVO stroomkabel. Uiteraard combineert de Gigawatt LS-1 EVO stroomkabel ook uitstekend met de Gigawatt Powerconditioners. De Gigawatt LS-1 EVO kabel wordt standaard geleverd leverbaar met de Gigawatt rhodium IEC connector Power connector voor normale devices, en optioneel met een 20A (C19) connector, of een 32A Powercon connector voor bijvoorbeeld de Gigawatt PC-4 Evo Power Conditioner De Gigawatt LS-1 EVO is een Referentie High End Powercord, pure kwaliteit zonder VooDoo. De LS-1 EVO is multi inzetbaar en biedt veel waar voor het geld.

elke 0.5m meer € 690

Artikelnummer: GWALS1EVO1.5 Categorieën: , Tag: