Gigawatt G-040 Schuko

33.00

De G-040 Schuko is een hoogwaardig inbouw stopcontact, ontworpen om in een chassis te worden gemonteerd. Dit product is een eigen ontwikkeling van het Gigawatt. Dit stopcontact is speciaal ontworpen om in een behuizing te worden aangesloten voor een stroomapparaat zoals een stroomstrip of anti-interferentie filters. Eigenlijk past de Gigawatt G-040 overal waar een  beveiligde, en betrouwbare aansluiting nodig is.

De Gigawatt G-040 body is gemaakt van versterkt zwart nylon. De G-040 is uitgerust met schroefdraadverbindingen voor de aansluitingen. De verbindingen zijn van direct verzilverd messing, dus zonder gebruik te maken van een metalen tussenlaag. Meestal is er een laag koper of nikkel toegevoegd, maar dit zou een slechte seriële weerstand veroorzaken en dus de spanning verlagen. Een directe coating met zilver minimaliseert de weerstand van de verbinding op een bijna onmeetbaar niveau, dicht bij absolute nul. Dit verbeterd de klankmatige eigenschappen van het eindproduct sterk. Een sterke, stabiele aansluiting, groter verbindingsoppervlak en een dikke laag zilver garanderen een perfect contact met de stekkerpennen. Daarnaast werden de metalen delen cryogeen behandeld en gedemagnetiseerd. Om de bescherming tegen prikgrage kinderhandjes te vergroten, kan de G-040-aansluiting ook uitgerust worden zijn met geïntegreerde anti-schokbehuizingen. De aansluiting heeft ook passende markeringen op het chassis, die bij de juiste montage helpen, en ook wordt de juiste fase aansluiting aangegeven. De aansluiting moet met behulp van bouten op het chassis van het apparaat worden bevestigd.

(De foto’s bevatten twee stopcontacten die verbonden zijn met stroomdistributielijnen. Deze laatste zijn geen onderdeel van het aangeboden product en kunnen niet afzonderlijk worden besteld. Deze worden toegepast in de Gigawatt Powerstrips en Powerconditioners)

De Gigawatt G-040 wordt per stuk geleverd.

Artikelnummer: GWAG040 Categorieën: ,