Gigawatt G-16A 2P 2-Pole Installation Circuit Breaker

349.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De Gigawatt G-C16A Circuitbreaker is een dubbelpolige elektronische veiligheids schakelaar, gemaakt speciaal voor Gigawatt door Carling Tech USA. De behuizing van de Gigawatt G-C16A Dual is gemaakt van bakeliet. Dit om er voor te zorgen dat de contactoppervlakken van de schakelaar, de verzilverde onderbrekers, te allen tijde 100% vlak op elkaar liggen. U kunt begrijpen dat als deze contactoppervlakken zelfs maar 1/100mm scheef liggen ten opzichte van elkaar, het contact niet meer optimaal is. Deze De Gigawatt G-C16A Dual is volledig gemaakt van gedemagnetiseerd en Cryo-treated materiaal.

De contactoppervlakken van de onderbrekers zijn gemaakt van massief OFC koper, welke verzilverd en vervolgens gepolijst zijn. U bent er van verzekerd dat de Gigawatt G-C16A Dual in gesloten toestand echt alle stroom ongehinderd doorlaat, zonder enig bij-effect. Het gehoormatige verschil met een gewone of zogenaamde audiofiele schakelaar is enorm. De Gigawatt G-C16A Dual schakelaar is officieel toegestaan in Europa en past gewoon in uw moderne meterkast, naast de gewone elektronische schakelaars.

De Gigawatt G-C16A Dual laat 16A stroom door, dat is 3680Watt, en zal bij overschrijding de contacten van de Fase en de Neutral loskoppelen. Zo blijf uw set optimaal werken, en bij kortsluiting, overbelasting of een ander probleem, zal de schakelaar open gaan. U kunt het contact weer herstellen door de schakelaar weer op 1 te zetten.

Artikelnummer: GWAGC20AD Categorieën: , Tag: