Gigawatt LS-2 MK3 Powercord (Ultra Reference) 1.5m

3,150.00

De nieuwe Gigawatt LS series kabels zijn de met de hand gebouwde Reference Powercords van Gigawatt. Met de hand gebouwd betekent dat deze niet van een rol komt. Geleider voor geleider wordt deze kabel samengesteld. De voorzichtig gefabriceerde draden (Verzilverd OFHC) worden 1 voor 1 ingebracht in teflon hulzen. De LS-2 MK3 powercord is volledig afgeschermd en voorzien van de ‘s werelds beste High End Rhodium connectoren. Deze ultra hoge kwaliteit powercord is zeer geschikt voor de top in het High End Audio gebeuren en ook de Gigawatt Powerstrips en Powerconditioners presteren uitstekend met deze kabel.

Techniek
Een Powercord bestaat uit een paar essentiële componenten;

 • De Geleider(s)
 • Het Diëlektricum oftewel de laag om de geleiders
 • De Connectoren aan beide zijdes

Als extra eigenschappen praten we bijvoorbeeld nog over;

 • Afscherming
 • Nano Crystal filters

Bijzondere zaken zoals Filters, Aanjagers, Stroomzuiverfabrieken, Voodoo en andere stuff die soms wel werkt maar niet te verklaren valt.
Gigawatt gebruikt alleen de pure kwaliteit hun hun producten. Onderscheid tussen alle Gigawatt kabels zit hem in de keuze van de materialen, de hoeveelheid geleidend materiaal, de dempende eigenschappen en de afscherming en eventuele toepassing van Nano filters.

De Gigawatt LS-2 MK3 bestaat uit 10 solid core pure OFHC koperkabels welke op een nauwkeurige manier verzilverd zijn. OFHC staat voor Oxygen Free High Conductivity 99.997% koper. De Gigawatt LS-2 MK3 powercord bevat 4 x Fase, 4 x Neutraal, 1 x Aarde en 1 ongeïsoleerde vertinde koperdraad. Deze laatste is voor het contact met de koperen afschermfolie over de gehele lengte van de kabel. De afschermfolie is bij de LS-2 MK3 een vertinde koperfolie. Deze aardedraad is aangesloten bij de Shuko connector, maar niet bij de IEC connector. Dit ter voorkoming van een aardlus. Elke geleider is 1.5mm2 in doorsnede. De isolatie van de LS-2 MK3 is gemaakt van Teflon en de trillingsdempingslaag is gemaakt van PVC. Ook is er een anti statische laag aangebracht. De 3 + 3  + 2 bundels in Teflon zijn weer samengevat in een PVC isolatiemantel voor de stabiliteit en de trillingsdemping.

De ultra lage impedantie van de kabel maakt de LS-2 MK3 geschikt voor de beste High End audio installaties. De aansluitpluggen zijn de Gigawatt eigen G-010RA en G-030RA connectoren, gemaakt van puur OFC koper en beschermd met een Rhodium coatinglaag. Deze connectoren hebben een andere aansluitmethode, die nog beter klemt. De buitenshell is gedraaid uit een blok aluminium. Betere connectoren zijn er niet te vinden. Verder heeft de Gigawatt LS-2 MK3 kabel een dubbele Nano Crystal Alloy filter, welke de doorvoer van EMI en RFI vervuiling sterk tegen gaat.

Luisteren
De Gigawatt LS-2 MK3 is de referentie powercord van Gigawatt. Deze LS-2 MK3 bevat de meeste stroomgeleiders van alle kabels, en dat kun je horen. De Gigawatt LS-2 MK3 kabel klinkt echt extreem krachtig en open. Alsof u 20 volt meer spanning hebt gekregen. De mate van verfijning is zeer hoog. U hoort details die u nog niet eerder hebt vernomen, en het gemak waarmee dat gaat is werkelijk bijzonder. Het 3D beeld is groter dan ooit, en de muziek vloeit gewoon uit uw set. De LS-2 MK3 kabel is geschikt voor alle apparatuur, zowel digitaal als analoog. Ook zware eindversterkers profiteren optimaal van deze kabel. De Rhodium connectoren maken tevens dat de kabel nog sneller klinkt dan de versies met vergulde en vernikkelde connectoren. De beste Powercord ter wereld? Wij denken van wel.

Artikelnummer: GWALS21.5M Categorieën: , Tag:

Beschrijving

 • Totaal: 15mm2
 • Fase: 4 x 1.5mm Puur OFHC Solid Core verzilverd
 • Neutraal: 4 x 1.5mm Puur OFHC Solid Core verzilverd
 • Aardedraad: 1 x 1.5mm Pure OFHC Solid Core
 • Afschermingsdraad: 1 x 1.5mm Vertinde koperdraad
 • Diëlektricum: Teflon
 • Afscherming: Koperfolie Vertind
 • Connector Shuko: Gigawatt G-010RA Puur Koper, Rhodium Gecoat
 • Connector IEC: Gigawatt G-030RA Puur Koper, Rhodium Gecoat
 • Nano Crystal filters: Dubbelvoudig filter in Billet Aluminium Blok