HiFi-Tuning Supreme³ Fuse 10×38 mm

109.00

De eerste, en meest cruciale schakel van uw audio/video installatie

De zekering in uw meterkast is doorslaggevend voor de prestaties van uw audio/video installatie. Door deze zekering loopt om te beginnen alle uit het lichtnet opgenomen stroom. Hier kan relatief eenvoudig een grote winst worden behaald, door de zekering te vervangen door een specifiek hiervoor ontworpen HiFi-Tuning zekering.

Deze zekering van het Duitse HiFi-Tuning heeft puur OFC koperen kapjes, die vervolgens verzilverd en aansluitend nog verguld worden. De smeltdraad is een rechte en gemaakt van een unieke mix van puur OFC koper en zilver. Deze draad loopt door een intern buisje uit polyolefin.

Deze zekering is een goede upgrade voor het standaard aanwezige exemplaar in onze (Ultimate) Cylindric Fuse Cartridge, en de koperen en vergulde versie van de AHP Klangmodul.

Het gehoormatige resultaat van deze upgrade is een meer gecontroleerde laagweergave met meer diepgang, een betere detailweergave, en een algeheel natuurlijker, voller en schoner geluid dat met het juiste timbre wordt weergegeven.

Artikelnummer: HTS3F Categorieën: ,