HiFi-Tuning CD/DVD/BD NanoTuch

20.00

De NanoTuch is een CD-doekje vervaardigd uit een revolutionaire high-tech nanovezel bedoeld om CD’s, SACDs, DVD’s, BD’s en zelfs CD-ROM’s grondig te reinigen van stof, vingerafdrukken en andere vervuiling, zodat optische leesfouten worden geminimaliseerd. Dit materiaal neemt veel kleinere stofdeeltjes op dan standaard verkrijgbare microvezeldoekjes. Stofdeeltjes tot zelfs kleiner dan 1/1000 mm kunnen worden opgenomen. Belangrijker nog is de grote mate van statische ontlading van deze optische schijfjes. Hierdoor wordt een aanzienlijke klank- en beeldverbetering gegenereerd.

Gebruik van de NanoTuch geeft uw muziek en filmweergave een nieuwe impuls. De afbeelding wordt nauwkeuriger, de fijndynamiek neemt toe en micro-informatie is beter hoorbaar. Daarnaast wordt het laag strakker en klinkt de muziek meer ontspannen. Uw videoweergave wordt organischer en detailrijker met meer diepte.

Door de oppervlakte voorzichtig af te nemen reinigt u uw disc gemakkelijk. Het speciale materiaal van de doek verkrast uw schijven niet en zal de stofdeeltjes vasthouden. Het zijn juist die stofdeeltjes die krassen veroorzaken, daarom raden wij u aan de NanoTuch regelmatig te wassen. De combinatie met de Perfect Sound CD-Control Spray is zeer aanbevolen.

Artikelnummer: HTCDNT Categorieën: ,