GabrielAqua-Tech Typ S Water Filter

480.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Wetenschappelijke studies tonen aan dat water zijn vitaliserende werking alleen kan ontvouwen als het zelf leeft. Natuurlijk bronwater beweegt langzaam door de aarde en kan op zijn weg ontelbare kleine, fijne informatiedeeltjes opnemen.
De moleculaire structuur van uw drinkwater dat u uit de leiding haalt, kan door de hoge druk in de leidingen in negatieve zin veranderd worden. Bovendien komen uw waterleidingssystemen vele malen in de buurt van uw huisstroominstallatie. De velden van de stroomvoerende kabels zullen de naastliggende waterleidingen beïnvloeden en de structuur van de watermoleculen aantasten. Ontelbare onnatuurlijke frequenties, van het lichtnet tot aan mobiele telefonie zijn vandaag de dag meetbaar in uw drinkwater aanwezig.

GabrielAqua-Tech modulen dragen informatie over aan uw drinkwater in de leidingen. De moleculaire structuur wordt daardoor opnieuw geordend. Laboratoriummetingen tonen een verhoogde Bovis-waarde (levenskracht index) aan vergeleken met normaal drinkwater uit dezelfde leiding. Dit alles bij stabiele normwaarden volgens de waterkwaliteitsnormen met betrekking tot dichtheid en zuurgraad.
Bovendien worden kalkafzettingen en roestvorming aantoonbaar duidelijk gereduceerd doordat ionen beter opgelost blijven in het water.

De oplossing voor uw watersystemen

Toegangsgebieden
GabrielAqua-Tech Type S is ook geschikt voor de montage op individuele aftappunten met maximaal halfduims (+/- 20 mm) aansluitingen, bijvoorbeeld: waterverbeteraars, vaatwassers, koffiemachines, douchecabines enzovoort.
Snel en eenvoudig aan te brengen
Monteer het filter direct op de koudwatertoevoer van het te behandelen apparaat. De 4 schroeven en een inbussleutel worden meegeleverd.

Artikelnummer: GATTSWF Categorie: Tag: