GabrielAqua-Tech Typ M Water Filter

880.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

GabrielAqua-Tech vitaliseert uw drinkwater
Wetenschappelijke studies tonen aan dat water zijn vitaliserende werking alleen kan ontvouwen als het zelf leeft. Natuurlijk bronwater beweegt langzaam door de aarde en kan op zijn weg ontelbare kleine, fijne informatiedeeltjes opnemen.
De moleculaire structuur van uw drinkwater dat u uit de leiding haalt, kan door de hoge druk in de leidingen in negatieve zin veranderd worden. Bovendien komen uw waterleidingssystemen vele malen in de buurt van uw huisstroominstallatie. De velden van de stroomvoerende kabels zullen de naastliggende waterleidingen beïnvloeden en de structuur van de watermoleculen aantasten. Ontelbare onnatuurlijke frequenties, van het lichtnet tot aan mobiele telefonie zijn vandaag de dag meetbaar in uw drinkwater aanwezig.

GabrielAqua-Tech modulen dragen informatie over aan uw drinkwater in de leidingen. De moleculaire structuur wordt daardoor opnieuw geordend. Vergeleken met normaal drinkwater uit dezelfde leiding. Dit alles bij stabiele normwaarden volgens de waterkwaliteitsnormen met betrekking tot dichtheid en zuurgraad.
Bovendien worden kalkafzettingen en roestvorming aantoonbaar deels duidelijk gereduceerd.

De oplossing voor uw watersystemen

Toepassingsgebieden
GabrielAqua-Tech Type M is geschikt voor montage op de centrale wateraanvoerleiding van een woonhuis tot maximaal 150m2. De doorsnede mag maximaal 1 duim zijn (+/- 40 mm).
Snel en eenvoudig aan te brengen
Installeer het product op de ingang van uw waterleiding met de 4 meegeleverde schroeven. De inbussleutel wordt meegeleverd.

Artikelnummer: GATTMWF Categorie: Tag: