WBT-0735 pole terminal (2 stuks)

88.00

Product voor de meest veeleisende vereisten op het gebied van signaaloverdracht, mechanische stabiliteit en ontwerp

Uitstekende mechanische eigenschappen, solide ontwerp en de tweedelige klemmoer met draaibaar drukstuk zorgen voor een hoge contactdruk en dus een consequent lage overgangsweerstand – de voorwaarde voor absoluut minimale effecten op de geluidskwaliteit. Het elegante ontwerp van de poolklem wordt verder versterkt door een glanzend verguld oppervlak dat corrosie op betrouwbare wijze voorkomt. IC- en IEC-conformiteit wordt bereikt door transparante, volledige Makrolon-isolatie van alle onder spanning staande delen.

Buitenste verbinding
>> 4 mm banaanstekker
In het voorste deel van de klemmoer kan een banaanstekker van 4 mm worden aangesloten.

>> Schoppen en geplooide kabeluiteinden (tot 6 mm² / 9 AWG)
U kunt het gepatenteerde WBT-spanmoer-systeem gebruiken om hogedrukspade en geplooide kabeluiteinden te maken. Het dwars gemalen oppervlak aan de onderkant van het drukstuk creëert een permanent veilige verbinding met een extreem lage overgangsweerstand. Het voorkomt ook het splitsen van kabelstrengen als er blootliggende kabeluiteinden worden gebruikt.

Innerlijke verbinding
Kabels met een kabeldoorsnede van maximaal 10 mm² (7 AWG) kunnen aan de binnenkant worden gebruikt.
WBT beveelt de krimpverbindingsmethode aan. U kunt de meegeleverde Torx-schroeven en de Torx T.6-sleutel gebruiken om perfect gekromde kabeluiteinden te bevestigen.
De verbindingen kunnen echter ook worden gesoldeerd. Als u besluit om te solderen, raadt WBT het oppervlakte-vriendelijke zilverkleurige soldeer WBT-0800 aan (zie ook soldeeraansluiting).

Montage
Bevestigingsisolatoren worden meegeleverd en zorgen voor niet alleen geïsoleerde, maar ook torsievrije montage en polariteitsidentificatie. Tegenmoeren, dubbele treksluitringen met uitsteeksel en puzzelplaten worden ook meegeleverd. De puzzelplaten kunnen in elkaar worden geklikt. Dit zorgt voor een nauwkeurige eindafstand van 19 of 30 mm, maar bovenal absolute torsiebescherming. De moeren op apparaten met hoge intrinsieke mechanische trillingsniveaus zoals luidsprekers moeten extra worden bevestigd – bijvoorbeeld met de WBT getande borgring WBT-9150. In het geval dat een vaste afstand van 19 mm is vereist, kan men de afstandhouder WBT-9404 gebruiken en de WBT-0735 installeren als een dubbele aansluiting. Dankzij de vergrendelingssleuven in het afstandstuk kan de inlaatopening voor de verbindingskabel in stappen van 45 ° worden geroteerd.
(WBT-9404 wordt bij elk eindconsumentenpakket geleverd, maar moet over het algemeen apart worden besteld.)

Artikelnummer: WBT-0735 Categorieën: , Tag: