Kemp Elektroniks Supreme³ Cylindric Fuse Cartridge

295.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De eerste en meest cruciale schakel van uw audio/video installatie

Moderne installaties voor de stroomvoorziening in woningen maken gebruik van installatie automaten, die afschakelen op basis van stroommeting via magnetisme in geval van overbelasting of kortsluiting. Het voordeel van een automaat is de reset functie, het nadeel is het negatieve klankeffect op uw geluidsinstallatie en op het beeld van de televisie.

Met gepaste trots presenteren wij u onze compromisloze Supreme versie. Deze bevat cryogeen behandelde en verzilverd-vergulde contacten. De Supreme³ Fuses zekering is van HiFi-Tuning. De behuizing is voorzien van een Power Chip. De reservezekeringen zijn de standaard verzilverde versie.
Zeer aan te raden als upgrade voor een bestaand AHP Klangmodul, of standaard Cylindric Fuse Cartridge. Als u reeds een Ultimate² Cylindric Fuse Cartridge bezit, is deze uiterst eenvoudig te upgraden door de beide compartimenten te voorzien van Supreme³ zekeringen.
Het prijsverschil tussen de Ultimate² en Supreme³ CFC lijkt klein, maar audio/video liefhebbers omschrijven dit als “dag en nacht”!

Artikelnummer: KES3CFC Categorieën: ,