Kemp Elektroniks Cylindric Fuse Cartridge

Vanaf 125.00

De eerste, en de meest cruciale schakel van uw audio/video installatie

Moderne installaties voor de stroomvoorziening in woningen maken gebruik van installatie automaten, die afschakelen op basis van stroommeting via magnetisme in geval van overbelasting of kortsluiting. Het voordeel van een automaat is de reset functie, het nadeel is het negatieve klankeffect op uw geluidsinstallatie en op het beeld van de televisie.

Alle contacten zijn zwaar verzilverd om een zo laag mogelijke weerstand te verkrijgen. De zekering is gemaakt van keramiek wat als voordeel heeft dat de smeltdraad thermisch stabiel is zodat de dynamiek van uw installatie toeneemt. Ook komt er meer rust in uw geluid.

In Nederland is het niet verplicht in de nulleiding een zekering op te nemen zodat in het rechter vakje van de module een zwaar verzilverd, masief koperen staafje zit.

De richting van de zekering is doorslaggevend voor het optimale resultaat. U kunt dit gemakkelijk bepalen door te luisteren wat de beste richting is…

De klankmatige verschillen tussen de Cylindric Fuse Cartridge en een automatische zekering, of zelfs een ouderwetse stop zijn enorm. U krijgt een natuurlijker timbre, meer warmte, dynamiek, een betere ruimtelijke weergave en het oplossend vermogen van uw installatie wordt aanzienlijk vergroot. Niet alleen uw audio reageert positief op de Cylindric Fuse Cartridge, ook het beeld van uw televisie, LCD of plasma wordt aanzienlijk beter; meer scherpte en diepere kleuren.

Het installeren van de module is slechts 10 minuten werk. Wij raden u aan om de installatie door een gecertificeerde installateur te laten uitvoeren. Het werken aan het lichtnet, of een ondeskundig uitgevoerde installatie kan tot levensgevaarlijke situaties en/of brand leiden. Wij zijn hier op geen enkele wijze aansprakelijk voor!

Artikelnummer: KECFC Categorieën: ,