Kemp Elektroniks SR PLUG (SCHUMANN RESONANCE PLUG)

295.00

Grotere betrokkenheid bij beeld en geluid

Echt nieuwe inzichten en producten ontstaan doorgaans alleen door buiten de traditionele gebaande paden en producten te denken. Voor audio- en videoproducten is dit is niet de gebruikelijke en zeker niet de meest eenvoudige weg. Vernieuwende technologie is zelden afkomstig van een marketingafdeling. Onze producten zijn altijd het resultaat van diepgaande kennis, permanent onderzoek en de ambitie om innovatieve en grensverleggende producten te ontwikkelen met een zeer goede prijs-prestatieverhouding.

De SR PLUG en de QA PLUG zijn het overtuigende bewijs dat deze benadering tot hele bijzondere produkten kan leiden. Anders en wat ongebruikelijk, maar daarom zeker niet minder effectief. De verbetering van de weergave van uw audio/video installatie is ‘gewoon’ heel duidelijk hoorbaar en zichtbaar!

De Schumann resonantie is een overal op aarde aanwezig natuurlijk verschijnsel, zwakke electromagnetische golven met een basisfrequentie van 7.83Hz. De toenemende ‘vervuiling’ van de ether met electrosmog tast de natuurlijke Schumann resonantie aan of doet deze zelfs geheel teniet. De SR PLUG creërt een nieuwe Schumann resonantie en herstelt daarmee op dit punt de natuurlijke situatie in onze leefruimte. De intensiteit (het effect) van de SR PLUG is traploos instelbaar, afhankelijk van de plaatsing en uw persoonlijke voorkeur. Het resultaat is een duidelijke verbetering van alle kwalitatieve aspecten van de weergave van uw audio/videoinstallatie. U ervaart meer dynamiek en harmonische rijkdom, een groter en nauwkeuriger stereobeeld met een stillere achtergrond. Video/TV weergave is scherper en contrastrijker met diepere kleuren. Een grotere betrokkenheid en toegenomen realisme zijn voor ons de kernkwaliteiten van de SR PLUG.

Deze verbeteringen zijn niet eenvoudig te meten of in getallen uit te drukkken maar voor ieder paar ogen en oren zeer duidelijk waarneembaar!

Tenslotte kennen de SR PLUG en QA PLUG nog een intrigerende eigenschap; na enige tijd van gebruik is het wegnemen van de SR PLUG nog duidelijker waarneembaar dan het in gebruik nemen ervan. U zult de afwezigheid van de SR PLUG direct opmerken. Wij beloven u dat u de SR PLUG binnen enkele minuten weer terug wil plaatsen.
De SR PLUG en de QA PLUG behoren niet voor niets al jaren tot onze meest gewaardeerde producten met vele duizenden tevreden klanten!

Artikelnummer: KESRP Categorie: