Kemp Elektroniks SNS PLUG (SHUNT NOISE SUPPRESSOR PLUG)

150.00

De meest effectieve shunt conditioner

We worden in toenemende mate omringd door talloze elektrische apparaten. Computers, randapparatuur, draadloze telefoons, laadadapters, TV toestellen, spelcomputers, magnetrons, vaatwassers etc. zijn een normaal beeld in de meeste woningen. Al deze apparaten vervuilen het lichtnet met storingen en ruis. Sommige zelfs in sterke mate. Deze lichtnetvervuiling heeft een zeer nadelige – en vaak onderschatte – invloed op de geluids- en beeldkwaliteit van uw audio/video installatie.

De SNS PLUG is inmiddels een klassieker in ons programma en nog altijd een uniek product op de audio markt. Het is de meest simpele en doeltreffende manier om lichtnetvervuiling tegen te gaan. Op een zéér eenvoudige en betaalbare manier realiseert u een schonere en dus betere stroomvoorziening voor uw audio/video installatie. Het resultaat is een duidelijk betere weergave in alle aspecten.

Plug & Play; het kan niet eenvoudiger!

Simpelweg te plaatsen in ieder stopcontact. Hoe dichter bij uw audio/video installatie (bij voorkeur in de A/V verdeeldoos) hoe effectiever de werking. Meerdere SNS pluggen versterken de werking, ook als deze in stopcontacten elders in de ruimte of woning worden geplaatst. Ook uw meterkast (de bron) is een aanrader.

De Shunt Noise Suppressor is ooit ontwikkeld als uitgangsmodule voor onze geavanceerde POWER SOURCE en wordt tevens toegepast in de POWER DC X-TERMINATOR en de POWER STRIP. Het ontwerp bleek echter dusdanig goed te werken dat de ‘losse’ SNS PLUG was geboren. Het behoort al jaren tot een van onze meest succesvolle producten met vele duizenden tevreden klanten!

Uitverkocht

Artikelnummer: KESNSP Categorie: