Kemp Elektroniks QA PLUG (QUANTUM APPROACH PLUG)

195.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Rijker, tastbaarder en realistischer beeld en geluid

Echt nieuwe inzichten en producten ontstaan doorgaans alleen door buiten de traditionele gebaande paden en producten te denken. Voor audio- en videoproducten is dit niet de gebruikelijke en zeker niet de meest eenvoudige weg. Vernieuwende technologie is zelden afkomstig van een marketingafdeling. Onze producten zijn altijd het resultaat van diepgaande kennis, permanent onderzoek en de ambitie om innovatieve en grensverleggende producten te ontwikkelen met een zeer goede prijs-prestatieverhouding.

De QA PLUG én de SR PLUG zijn het overtuigende bewijs dat deze benadering tot heel bijzondere producten kan leiden. Anders en wat ongebruikelijk, maar daarom zeker niet minder effectief. De verbetering van de weergave van uw audio/video installatie is ‘gewoon’ heel duidelijk hoorbaar en zichtbaar!

De QA PLUG creërt een nauwkeurig vastgesteld spectrum van natuurlijke hoog- en laagfrequente electromagnetische golven welke de stoorvelden in onze leefomgeving sterk verminderen of zelfs geheel wegnemen. De intensiteit (het effect) van de QA PLUG is traploos instelbaar, afhankelijk van de plaatsing en uw persoonlijke voorkeur. Het in gebruik nemen van de QA PLUG betekent niets meer dan hem in een stopcontact te plaatsen. Plug & Play! Hoe dichter bij uw audio/videoinstallatie (bijvoorbeeld in het stekkerblok) hoe duidelijker het effect. Meerdere QA pluggen, ook elders in de ruimte, versterken de werking.

Het resultaat is een duidelijke verbetering van het realisme, de tastbaarheid en de harmonische rijkdom van de weergave van uw audio/videoinstallatie. Deze verbeteringen zijn niet eenvoudig te meten of in getallen uit te drukkken maar voor ieder paar ogen en oren zeer duidelijk waarneembaar.

Tenslotte kennen de SR PLUG en QA PLUG nog een intrigerende eigenschap; na enige tijd van gebruik is het wegnemen van de QA PLUG nog duidelijker waarneembaar dan het in gebruik nemen ervan. U zult vrijwel onmiddellijk ervaren dat er “iets mist”. Wij beloven u dat u de QA PLUG binnen enkele minuten weer terug wil plaatsen.

Uitverkocht

Artikelnummer: KEQAP Categorie: