iFi PowerStation

749.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De iFi Audio PowerStation is een speciaal voor hifi installaties ontworpen verdeeldoos voor zes hifi componenten en heeft een actief ingebouwd netfilter. Waar de meeste netfilters gebruik maken van passieve filtering, heeft iFi zelf een actieve vorm van ruisonderdrukking ontwikkeld. Behalve een filterende werking beschermt de Power Station ook tegen schadelijke spikes en overspanning via het lichtnet.

Active Noise Cancellation

In deze nieuwe PowerStation past iFi haar geheel vernieuwde Active Noise Cancellation II toe. Hierbij maakt iFi gebruik van het ‘omkeren’ van de netvervuiling om deze actief te elimineren. Deze technologie is vergelijkbaar met de manier waarop noise cancellation hoofdtelefoons werken. Hiermee bereikt iFi Audio een ruisonderdrukking van -40dB. Hierna wordt de netspanning ook nog eens bij elke aansluiting passief gefilterd zodat hoogfrequente netvervuiling uit een van de aangesloten componenten niet via de netstekkers wordt verspreid.

Betere geluidskwaliteit

Door het gebruik van filtering wordt de netstroom ontdaan van RFI/EMI netvervuiling zodat premium audiocomponenten hier direct van profiteren in de muziekweergave. Dit uit zich in een toename van dynamiek, openheid, precisie en detail in de weergave. Bovenal zul je meer rust in de weergave ervaren. Tot slot heeft de Power Station een slimme indicator die aangeeft of de netstekker met de juiste polariteit is aangesloten. Zodoende voorkomt de Power Station mogelijke aardlussen en brom die bij een verkeerde polariteit kunnen ontstaan.

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede verdeeldoos voor hifi en video, dan biedt deze PowerStation van iFi alle bescherming waar je componenten beter van gaan presteren. Bestel deze iFi PowerStation eenvoudig online via de Wifimedia webshop.

Artikelnummer: 5081717801703-1 Categorieën: , Tags: , ,