iFi xCAN

299.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De iFi xCAN is een draagbare hoofdtelefoonversterker met een audiofiele geluidskwaliteit. Met deze iFi xCAN luister je in een hoogwaardige geluidskwaliteit muziek streams vanaf je smartphone of maak je van elke bekabelde hoofdtelefoon een wireless hoofdtelefoon. Luister in alle vrijheid naar muziek vanaf je smartphone, laptop of portable muziekspeler waar je dit ook wilt.
iFi Audio is al vele jaren een begrip in de head-fi wereld. De fabrikant staat met haar head-fi producten bekend om de excellente geluidskwaliteit en om de uitstekende prijs-prestatieverhouding. Zo ook bij deze prachtige iFi Audio xCAN. De bouwwijze van het geheel analoog ontworpen versterkerdeel onderstreept het audiofiele karakter van deze xCAN. De beide kanalen zijn dual-mono opgebouwd. De iFi Audio xCAN kan hierbij single-ended en hoogwaardige gebalanceerde hoofdtelefoons aansturen met een impedantieverloop van 16 tot 600 Ohm.
Premium behuizing
De behuizing van de iFi Audio xCAN is vervaardigd uit aluminium. Hiermee heeft de xCAN een gedistingeerde uitstraling en kan deze bovendien ook nog eens tegen een onbedoeld stootje. Deze behuizing schermt de audiocircuits bovendien hermetisch af van mogelijke elektromagnetische straling van buitenaf en draagt bij aan de hoge geluidskwaliteit van deze prachtige hoofdtelefoonversterker.

Artikelnummer: 5081313082063 Categorieën: ,