iFi Audio ZEN Signature Bundle

599.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Met de gescheiden DAC en hoofdtelefoonversterker uit de ZEN Signature-serie investeer je in een DAC en hoofdtelefoonversterker met perfecte verhouding tussen prijs en prestaties voor gebruik met je pc of laptop in jouw werkkamer. Of je deze set nu gebruikt als vervanger van desktopluidsprekers, als headphones versterker in je kwalitatief goede Hi-Fi set of als werkpaard in jouw home studio, met deze Signature bundel van iFi Audio ben ervaar je muziek met een perfecte geluidskwaliteit.

ZEN DAC Signature

De ZEN DAC Signature sluit je eenvoudig aan op een USB-poort van elke computer of streaming bridge. De DAC kan overweg met highres streams tot 24bit en 384kHz, biedt native DSD-support tot DSD256 en is geschikt voor MQA-audiobestanden. Stuur het analoge signaal uit via de RCA-lijnuitgang of via de gebalanceerde 4.4mm uitgang en maak hierbij optimaal gebruik van de voordelen van de dual-mono en balanced bouwwijze van de ZEN DAC. De DAC is voorzien van volumeregeling, zodat je er ook een set actieve monitorluidsprekers op aan kan sluiten.

ZEN CAN Signature

Met de ZEN CAN Signature stuur je elke hoofdtelefoon optimaal aan. Luister je tijdens het werk graag naar muziek via gevoelige In-Ear Monitors, dan stel je de hoofdtelefoonversterker eenvoudig op deze ultra-gevoelige headphones in via de gainswitch op de voorzijde. Heb je een hoofdtelefoon uit de HD600-serie van Sennheiser, dankzij de speciale HD6XX-functie van de ZEN CAN Signature ervaar je een ongeëvenaard realistische geluidsweergave.

Extra’s

Wanneer je deze Signature bundel bestelt, zit er bovendien een 4.4mm Pentaconn interconnect bij waarmee je beide ZEN Signature modellen eenvoudig gebalanceerd aan elkaar koppelt. Deze kwalitatief hoogwaardige kabel is lang genoeg om de set op of naast elkaar op jouw bureau te plaatsen. In deze bundel worden ook nog eens twee iPower X adapters meegeleverd.