iFi Audio Pro iCAN Signature

2,249.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De iFi Audio Pro iCAN Signature is de opvolger van het voormalige Pro iCAN topmodel hoofdtelefoon versterker van de Britse audiofabrikant. Deze geheel analoog uitgevoerde headphones versterker is geheel herzien en heeft een true balanced, dual mono bouwwijze en is vervaardigd met audiophile grade componenten. Ten opzichte van het vorige topmodel is deze nieuwe Signature uitvoering voorzien van iFi Audio’s krachtige nieuwe iPower Elite voeding waarmee het ruisniveau wel tot 300% is afgenomen. Hierdoor levert deze nieuwe Signature behalve een nóg stillere achtergrond ook meer kracht en controle in het laag.

Superieure hoofdtelefoonversterker

De hybride klasse A versterker heeft een uitgangsvermogen van maar liefst 14.000mW balanced (4.800mW single-ended) en is voorzien van een set nauwkeurig gematchte triode buizen. Hierbij kies je net als bij de vorige Pro iCAN generatie voor solid-state, tube of tube+ geluidsweergave en is deze voorzien van 3D Holographic voor een ruimtelijk correcte muziekweergave via koptelefoon of speakers en XBass technologie waarmee het laag voor, bijvoorbeeld, open-back hoofdtelefoons een lichte boost krijgt.

Dankzij de krachtige versterker kan de iCAN Signature zelfs met de meest lastig aanstuurbare hoofdtelefoons overweg. Dankzij de 0dB/9dB/18dB instelbare gain kan de Pro iCAN Signature bovendien ook veilig ultra gevoelige in-ears aansturen. Dankzij de 4.4mm Pentaconn en XLR aansluitingen ervaar je de maximale geluidskwaliteit van het hoogwaardige versterkercircuit van deze Pro iCAN Signature hoofdtelefoonversterker. Door de unieke S-Balanced techniek van iFi Audio ervaar je ook via de 3.5mm of 6.3mm single-ended hoofdtelefoon uitgang de voordelen van het balanced audiodesign waarmee vervorming tot wel 50% wordt gereduceerd.

Audiophile preamp

Via de RCA of XLR-uitgangen stuur je bovendien eenvoudig een set actieve luidsprekers of eindversterkers aan. De Pro iCAN Signature is ook voorzien van een gebalanceerde en drie single-ended lijningangen zodat deze ook als analoge voorversterker kan worden gebruikt. Tot slot komt deze Signature uitvoering met een prachtige aluminium remote control voor een gemakkelijke bediening vanuit jouw luie luisterstoel.

Categorie: