iFi iDSD Diablo

999.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De iFi Audio iDSD Diablo is het nieuwe topmodel uit de iDSD lijn van iFi Audio. Deze iDSD Diablo is voorzien van alle belangrijke features en levert een hoogwaardige geluidskwaliteit. De signaalpaden in het versterker circuit van de Diablo zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardigere interne componenten en low-noise op-amps waardoor de kleinste nuances en details in de muziek nog beter naar voren komen.

Door toepassing van iFi’s Global Master Timing femto precisieklok en intelligente geheugenbuffer wordt jitter effectief geëlimineerd. Dankzij de Gibbs Transient Optimized digital filter klinkt jouw digitale muziek beter dan ooit. Indien gewenst kunnen alternatieve filters als firmware-updates worden geïnstalleerd. De iDSD Diablo levert een uitgangsvermogen van 4100mW waarmee deze vrijwel elk type hoofdtelefoon kan aansturen.

Premium DAC

De iDSD Diablo is voorzien van twee D/A converters van Burr-Brown. Deze op klank geselecteerde DAC’s zijn vanwege de architectuur geïmplementeerd. Beide DAC-chips zijn in interleaved configuratie geschakeld, waardoor er vier paar differentiële signalen (twee per kanaal) mogelijk zijn. Op deze wijze wordt de ruisvloer verlaagd, de resolutie en kanaalscheiding verhoogd zodat je nog meer details in de muziek zult waarnemen.

Complete levering

Voor een optimale geluidskwaliteit wordt de iDSD Diablo geleverd met een ruisarme iPower voedingsunit. Bovendien wordt de iDSD geleverd met verschillende adapters en 4.4mm Pentaconn naar XLR kabel, waarmee deze ook in een highend Hi-Fi set of in een studio omgeving kan worden toegepast. Tenslotte levert iFi Audio een handige bewaartas mee waarin de iDSD Diablo inclusief alle toebehoren veilig kunnen worden opgeborgen.

Categorieën: , Tag: