iFi Mercury3.0

Vanaf 209.00

De iFi Mercury3.0 is een kwalitatief hoogwaardig geproduceerde USB-kabel waarmee je de geluidskwaliteit van digitale signaaloverdracht via de USB-poort een flinke boost geeft. De iFi Mercury3.0 is een platte kabel waarbij de aders zorgvuldig zijn gepositioneerd zodat deze elkaar minimaal kunnen beïnvloeden. De OFHC Continuous Copper Silver Matrix Conductors zijn viervoudig afgeschermd om data- en voedingslijnen zo goed mogelijk te beschermen tegen de invloeden van RFI/EMI. De kabel is tenslotte voorzien van 3 schuifbare RF-filters waarmee zogenaamde antennewerking wordt voorkomen.

Wanneer je gebruik maakt van een laptop, HTPC of desktopcomputer, zul je in sommige situaties een flinke verbetering in de geluidskwaliteit waarnemen. Ook bij toepassing in een highend streamer-DAC configuratie zijn de verschillen hoorbaar. Hierbij zul je in veel gevallen een stillere achtergrond ervaren waardoor je muziek met een betere imaging, meer openheid en details zult beluisteren.

USB 2.0 of USB 3.0?

Welke USB-versie is geschikt voor jouw toepassing? USB 3.0 kan beter met hogere bandbreedtes van highres audio overweg en is vooral interessant voor de digitale signaaloverdracht van 24-192, DSD128 en hoger. De USB 3.0 standaard op streamers en DAC’s is op dit moment alleen nog een schaars gegeven. Heb je op jouw DAC een USB 3.0 type B aansluiting, kies dan voor de USB 3.0 kabelvariant. Heeft jouw DAC nog een oude vertrouwde USB2.0 aansluiting, dan zal 3.0 bekabeling niet in de oude 2.0 connector passen en heb je altijd een USB 2.0 kabel nodig. Deze USB2.0 kabel kan wel weer worden gebruikt met de nieuwere generatie USB 3.0 connectors.

Artikelnummer: 5081313081813 Categorieën: , Tag: