iFi Gemini3.0

Vanaf 379.00

De iFi Gemini3.0 is een kwalitatief hoogwaardig geproduceerde USB-kabel met een tweede USB-connector voor het separaat aanbieden van voeding en data aan jouw USB-DAC. De iFi Gemini3.0 is een platte kabel waarbij de OFHC Continuous Copper Silver Matrix Conductors zodanig zijn gepositioneerd zodat deze elkaar minimaal kunnen beïnvloeden. De voedings- en datalijnen zijn bovendien fysiek van elkaar gescheiden voor een nog schonere overdracht.

Optimale signaaloverdracht

Door de scheiding van data en power over de gehele kabellengte, de drievoudig afgeschermde geleiders en de speciale in eigen fabriek ontworpen connectors wordt het signaal optimaal afgeschermd tegen EMI/RFI en blijft het signaal super schoon. Je kunt de voeding via een tweede USB-poort van de digitale bron betrekken, hiervoor een iFi iPower X adapter gebruiken of zelfs gebruik maken van een powerbank. De kabel is tenslotte nog voorzien van 3 schuifbare RF-filters waarmee zogenaamde antennewerking wordt voorkomen.

Geluidskwaliteit

Wanneer je gebruik maakt van een laptop, HTPC of desktopcomputer, zul je in sommige situaties dramatische verbeteringen in de geluidskwaliteit waarnemen. Ook bij toepassing in een highend streamer-DAC configuratie zul je soms substantiële verbeteringen horen. De imaging eigenschappen kunnen significant verbeteren. Ook zul je in veel gevallen een stillere achtergrond waarnemen waardoor je in de muziek meer openheid, definitie, details en nuances zult ervaren.

USB 2.0 of USB 3.0?

Welke USB-versie is geschikt voor jouw toepassing? USB 3.0 kan beter met hogere bandbreedtes van highres audio overweg en is vooral interessant voor de digitale signaaloverdracht van 24-192, DSD128 en hoger. De USB-standaard op streamers en DAC’s is op dit moment alleen nog een schaars gegeven. Heb je op jouw DAC een USB 3.0 type B aansluiting, kies dan voor de USB 3.0 kabelvariant. Heeft jouw DAC nog een oude vertrouwde USB2.0 aansluiting, dan zal 3.0 bekabeling niet in de oude 2.0 connector passen en heb je altijd een USB 2.0 kabel nodig. Deze USB2.0 kabel kan wel weer worden gebruikt met de nieuwere generatie USB 3.0 connectors.

Artikelnummer: 5081313081776 Categorieën: ,