HiFi-Tuning Gold² Fuse 10×38 mm

  45.00

  De eerste, en de meest cruciale schakel van uw audio/video installatie

  De zekering in uw meterkast is doorslaggevend voor de prestaties van uw audio/video installatie. Door deze zekering loopt om te beginnen alle uit het lichtnet opgenomen stroom. Hier kan relatief eenvoudig een grote winst worden behaald, door de zekering te vervangen door een specifiek hiervoor ontworpen HiFi-Tuning zekering.

  Deze zekering van het Duitse HiFi-Tuning heeft puur koperen kapjes, die vervolgens verzilverd worden en aansluitend nog verguld worden. De smeltdraad is een rechte van puur zilver.

  Deze zekering is een goede upgrade voor het standaard aanwezige exemplaar in onze Cylindric Fuse Cartridge, en de koperen en vergulde versie van de AHP Klangmodul. Volgens sommigen is deze zelfs beter dan de – aanzienlijk duurdere – De Groef Audio ‘vlakdraadzekering’!

  Het gehoormatige resultaat van deze upgrade is een meer gecontroleerde laagweergave met meer diepgang, een betere detailweergave, en een algeheel natuurlijker, voller en schoner geluid dat met het juiste timbre wordt weergegeven.

  Artikelnummer: HTG2F Categorieën: ,