Hertz MP 165.3 PRO

Oorspronkelijke prijs was: €289.00.Huidige prijs is: €239.00.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Dankzij de V-cone® en Boundary Free Surround- technologieën beschikken de MP 165.3 auto-audiowoofers over uitstekende spreidingseigenschappen en genereren ze een hoge SPL met compacte afmetingen, wat zorgt voor een brede lage frequentierespons, zelfs in auto’s zonder ruimte voor een subwoofer.

 

  • PURE COPPER VOICE COIL: gewikkeld op een polyamidevormer voor een hoog vermogen in combinatie met een zeer lage intermodulatievervorming van zang.
  • EXPONENTIAL V-CONE® PROFIEL: geometrisch geoptimaliseerd voor de grootst mogelijke lineariteit en spreiding in het middenfrequentiebereik. (Logo VCone)
  • “BOUNDARY FREE” RUBBER SURROUND: voor verbeterde efficiëntie en bredere mid-bass frequentie. (Logo Boundary Free)
  • HOGE DICHTHEID FLUX FERRIET MAGNEET: gecombineerd met ijzeren platen met een zeer laag koolstofgehalte, voor lage vervorming bij hoge vermogensniveaus.
  • MAND: lage montagediepte, akoestisch transparante mand van aluminiumlegering met elegante diamantslijping en voorzien van het aluminium Hertz-logo.