Gigawatt LS-2 EVO (1.5m)

3,490.00

De Gigawatt LS-2 Evo Ultra Reference powercord is de ultieme Reference High End powercord van Gigawatt. De Gigawatt LS-2 powercable is het resultaat van 10 jaar intensief ontwikkelen en luisteren naar stroominvloeden op High End installaties. De LS-2 Evo Powercord is volledig handgebouwd, afgeschermd en voorzien van de allerbeste Billet Aluminium connectoren. Deze Gigawatt LS-2 Evo powercord is de powercord bij uitstek voor Top High End installaties, en ook de Gigawatt PC-3, PC-3 SE en PC-4 Evo Powerconditioners presteren het allerbeste met deze LS-2 Evo Powercord. De Gigawatt LS-2 Evo Powercord is geschikt voor alle componenten, digitaal en analoog en presteert steeds ongeevenaard.
Techniek
De LS-2 Evo Powercord is volledig nieuw ontworpen, en gemaakt van speciale materialen die alleen voor de LS-2 Evo ontworpen zijn, door Gigawatt zelf.  Het maken van 1 stuks LS-2 Evo Powercord kost alleen al vele uren handwerk.  De LS-2 Evo Powercord is gemaakt van clusters van single solid core draden, gemaakt van het meest zuivere pure zilver dat er bestaat. De puur zilveren geleiders zijn afgeschermd met een teflon dielectrische laag. De conductors zijn samengebonden met een totale oppervlakte van 10WAG, oftewel 5.26 mm2. De specifieke geometrie van de geleide aders zorgt voor een natuurlijke afscherming tegen invloeden van buitenaf. Samen met de speciale folie afscherming is de LS-2 Evo Powercord 100% afgeschermd tegen EMI en RFI invloeden.   De LS-2 Evo Powercord is bovendien voorzien van een speciale extra grote Passieve Nano Crystal Alloy afschermunit, geplaatst in het midden van de kabel. Deze reduceert de parasitaire en oscillatie noise in belangrijke mate. De stroom van elektronen wordt daardoor rustiger, en dat is duidelijk hoorbaar. Als connectoren worden de uitmuntende Gigawatt G-010 Schuko en de G-030 IEC toegepast, echter bij de LS-2 Evo Powercord zijn deze connectoren Rhodium plated in plaats van Gold plated en de behuizing komt uit de CNC freesmachine.
De aansluitpluggen zijn een speciale Gigawatt versie, gemaakt van messing, en uiteindelijk Rhodium Plated. De huls is volledig gemaakt van Billet aluminium. Uniek in de markt. Deze pluggen zijn cryogenisch behandeld, en gedemagnetiseerd. Een lange levensduur is gegarandeerd.   De Gigawatt LS-2 is de ideale kabel voor stroomhongerige High End apparaten, of zeer fijn gevoelige Units, en natuurlijk ook is het de ideale kabel voor de Gigawatt Evo Power Conditioners.
De Gigawatt LS-2 Evo kabel is leverbaar met een Billet Aluminium IEC Power connector voor normale High End apparaten, een 20A connector, of een 32A Powercon connector voor bijvoorbeeld de Gigawatt PC-4 Evo Power Conditioner
De Gigawatt LS-2 Evo is de Referentie High End Powercord, multi inzetbaar en verkrijgbaar tegen een zeer concurrerende prijs. Volgens ons de beste kabel op de markt!
Meerprijs elke 0.5 Meter extra : € 1.190,00
Artikelnummer: GWALS2EVO Categorieën: , Tag: