Gigawatt PC-1 Evo Basicline Powerconditioner

Vanaf 1,770.00

De Gigawatt PC-1 Evo is de nieuwe Basis Power Conditioner van Gigawatt. Ontworpen als een aansluitstation voor de betere Hifi installatie. De Gigawatt PC-1 Evo beschikt over een dubbele set zeer  geavanceerde stroom zuivering circuits, dus 2 x 2 aparte uitgangen voor digitaal en analoog. Elke uitgang levert 3850 watt continu, dus totaal zonder dynamiekverlies. De Gigawatt PC-1 Evo beschermt uw installatie bovendien tegen overbelasting door plotselinge stroompieken. Het is de ideale stroombron voor elke Hifi en Video installatie. De Gigawatt Evo series Powerconditioners verbruiken nauwelijks stroom en kent amper slijtage. De Gigawatt PC-1 Evo wordt standaard geleverd met een zeer goede powercord, de Gigawatt LC-1 MK3+ in 1.5 meter lengte. Deze Powerconditioner is echter ook verkrijgbaar met de Gigawatt LC-2 MK3+ powercord. Met deze kabel worden alle positieve eigenschappen duidelijk nog verder verbeterd.

Ondanks het feit dat de Gigawatt PC-1 Evo de voordeligste Powerconditioner is van Gigawatt, is het een uitstekend apparaat om de prestaties van uw set te verbeteren. De Gigawatt PC-1 Evo is zeer solide gebouwd, en heeft een massief aluminium front.

Techniek
De Gigawatt PC-1 Evo is voorzien van geavanceerde Multi Stage Parallel filter in plaats van de gebruikelijke transformatoren. Deze Gigawatt PC-1 Evo is tevens voorzien van 2 aparte zones. Zo kunt u bijvoorbeeld de digitale en analoge bronnen van elkaar afscheiden. De Gigawatt PC-1 Evo is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten. Door de nieuwe hoge efficiëntie filtercircuits, zijn de onderdelen gemonteerd op nieuwe boards, gesoldeerd met zilversoldeer. De printboards zelf zijn enkelzijdig, en voorzien van 70 um dikke koperen banen. De stroomdistributie verloopt via zware gepolijste koperen staven. De Gigawatt PC-1 Evo heeft een bijzonder beschermingssysteem, uitgevoerd zonder draden of zekeringen. Deze kunnen de snelheid van het signaal aantasten, en worden daarom niet toegepast. Het overvoltage bescherming circuit wordt gestuurd door een sensor aan de ingang, en is voorzien van een Plasma relais. Zo biedt de Gigawatt PC-1 Evo uw set een uitstekende bescherming tegen overvoltage of stroompieken. Goed functioneren van de Gigawatt PC-1 Evo wordt aangegeven door een blauwe LED op het front. De Gigawatt PC-1 Evo is tevens voorzien van een extra circuit die de stroomtoevoer in de gaten houdt. Ook zeer handig is de Fase aanduiding, middels een rode LED aan de achterzijde. Zo wordt uw set altijd goed aangesloten. De Gigawatt PC-1 Evo is uitgerust met 4 hoge kwaliteit Gigawatt G-040 Shuko Stopcontacten. Deze stopcontacten zijn voorzien van zware messing staven, welke bij Gigawatt zijn verzilverd en gepolijst. Het grote contactoppervlak, en de zware zilveren laag, garandeert een zeer hoge levensduur, ook bij herhaaldelijk in en uitsteken van de stekkers. De Gigawatt PC-1 Evo is gebouwd in een zwaar metalen behuizing, met een massief geanodiseerd aluminium front, en staat op anti resonantievoeten.

Sound
Het aansluiten van de Gigawatt PC-1 Evo heeft een grote invloed op de gehoormatige prestaties van uw High End set. De stiltes worden stiller, de bass wordt dieper en schoner, muziek komt meer als vanuit het niets opzetten. De dynamiek wordt groter en het 3D beeld neemt toe. Het grootste verschil is echter dat u met meer plezier naar uw muziek luistert via uw High End installatie. Meer fun en minder stress, en daar gaat het om.

Wissen
Artikelnummer: GWAPC1 Categorieën: ,

Beschrijving

Power Inputs: 1 x IEC Powerinput
Power Outputs: 4 x Gigawatt G-040 Shuko
Zones: 2 aparte zones voor Analoog en Digitaal
Distributie Staven: Puur koper, 4.0mm2
Interne bekabeling: Puur koper, 3.0mm2
Maximum Output Power: 3680 Watt
Finish: Zilver of Zwart (Opgeven bij bestelling)
Afmetingen: 320b x 330d x 90h
Gewicht: 7.30 Kg Netto

Extra informatie

uitvoering

,