GDM60 Gabriel-Tech Smartphone & WiFi Chip

69.00

Wetenschappers discussiëren niet langer over de vraag of smartphones schadelijk zijn voor uw gezondheid, het is alleen nog de vraag in hoeverre. Chip voor smartphones tot en met de laatste modellen van Apple, Samsung, Huawei en anderen. Deze chip heeft de sterkste technologie aan boord voor het harmoniseren van uw smartphone, tablet, router met WiFi en “slimme” elektriciteitsmeter. Een must voor audio/video liefhebbers!

Bevestig de chip op de achterkant van uw smartphone, bij de accu, of bij de voedingsingang van uw router. Deze chip is standaard zilverkleurig. Er is echter ook een zwarte versie beschikbaar. De afmetingen zijn 44x41x0.8 mm.

Opmerking: toepassing van deze chip zal niet leiden tot een verslechtering van de ontvangst of verkleining van het WiFi-bereik.

Wissen
Artikelnummer: GDM60 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een innovatieve oplossing om de gevolgen van elektrosmog te reduceren

Mobiele- en DECT telefoons, draadloos internet, elektriciteitscircuits, elektrische apparatuur, computers, en dergelijke veroorzaken ‘technische’ velden. Deze elektrische, magnetische en elektromagnetische velden botsen op elkaar, rollen over elkaar heen en vormen zo ook nog eens nieuwe velden. Er ontstaat als het ware een cocktail. Bovendien ontmoet deze cocktail uit kunstmatig opgewekte technische velden ook nog de natuurlijke aardmagnetische velden, waardoor de cocktail nog veel complexer wordt. Deze totale mix van wisselwerkingen vormt de zgn. elektrosmog.

Uit de natuurkunde kennen wij het verschijnsel dat wanneer warme en koude luchtstromen op elkaar botsen; er dan sterke winden kunnen ontstaan, die zelfs tot orkanen kunnen leiden. Vergelijkbare fenomenen doen zich voor in de technische velden in uw omgeving.

De Gabriel Chips zorgen ervoor dat deze technische velden geordend worden, waar-door hun gevolgen geminimaliseerd worden. Er zijn specifieke chips verkrijgbaar om schadelijke effecten van uw GSM, smartphone, DECT, WiFi, Bluetooth, computer en monitor tegen te gaan. Zelfs de groepenkast, de centrale verwarming en uw bed kunnen met behulp van deze chips ontstoord worden. Uw gehele leef-, woon- en werkomgeving kan zo effectief worden behandeld. Ook in uw auto kan een prettigere omgeving gecreëerd worden met behulp van specifieke chips. Een ontstoorde leefomgeving zorgt voor een beter welzijn in de breedste zin van het woord.

  • Ruim productgamma voor uiteenlopende specifieke toepassingen
  • Ontstoring van uw leef, woon- en werkomgeving
  • Gabriel-Object-Beratung (meetservice) ook in Nederland mogelijk
  • ISO, TÜV en CE gecertificeerd
  • 14 dagen niet goed – geld terug garantie

Extra informatie

kleur

zwart, zilver