GabrielAqua-Tech Typ S+ Central Heater Harmonizer

480.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

GabrielAqua-Tech vitaliseert uw leidingwater
Wetenschappelijke studies tonen aan dat water zijn vitaliserende werking alleen kan ontvouwen als het zelf leeft. Natuurlijk bronwater beweegt langzaam door de aarde en kan op zijn weg ontelbare kleine, fijne informatiedeeltjes opnemen.
De moleculaire structuur van uw drinkwater dat u uit de leiding haalt, kan door de hoge druk in de leidingen in negatieve zin veranderd worden. Bovendien komen uw waterleidingssystemen vele malen in de buurt van uw huisstroominstallatie. De velden van de stroomvoerende kabels zullen de naastliggende waterleidingen beïnvloeden en de structuur van de watermoleculen aantasten. Ontelbare onnatuurlijke frequenties, van het lichtnet tot aan mobiele telefonie zijn vandaag de dag meetbaar in uw drinkwater aanwezig.

GabrielAqua-Tech modulen dragen informatie over aan uw drinkwater in de leidingen. De moleculaire structuur wordt daardoor opnieuw geordend. Vergeleken met normaal drinkwater uit dezelfde leiding. Dit alles bij stabiele normwaarden volgens de waterkwaliteitsnormen met betrekking tot dichtheid en zuurgraad.
Bovendien worden kalkafzettingen en roestvorming aantoonbaar deels duidelijk gereduceerd.

De oplossing voor uw watersystemen toepassingsgebieden

GabrielAqua-Tech Type S+ is bedoeld om te worden gebruikt bij verwarmingsinstallaties. De doorsnede van de buis op de plek van montage mag maximaal 1 duim (+/- 40 mm) zijn. Ook zeer aan te raden voor audio/video liefhebbers, met name indien u vloerverwarming heeft!
Snel en eenvoudig aan te brengen Installeer het product aan de uitgang van uw CV ketel met de 4 meegeleverde schroeven. De inbussleutel wordt meegeleverd.
Onze tevredenheidsgarantie Indien u onverhoopt niet tevreden zou zijn: stuurt u het waterfilter gewoon terug. Wij geven u tot 6 maanden na aanschaf uw aankoopbedrag terug.

Artikelnummer: GATTSCHH Categorie: Tag: